reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2010

Hej dziewuszki :-) Nie nadrabiam Was, bo nie dam rady - wróciłyśmy właśnie ze szpitala. Dostałyśmy 2 kroplówki i mamy brać nospe 3 razy dziennie :baffled: ja mam wrażenie, że brzuch ciągle jest twardy ale lekarz stwierdził, że jest dobrze, że szyjka ma 4 cm, nie ma rozwarcia, że ciąża jak tra la la. I stwierdził, że jak chce iśc do domu to mogę iść - zdrażnił mnie, bo to on powinien wiedzieć czy mogę czy nie. Przyjmował mnie wogóle jakis obcokrajowiec i nie dał mi kroplówki na którą mnie wsyłała moją pani doktor, dopiero na drugi dzień inny lekarz powiedział, że musze mieć kroplówke. A sączyły się okropnie 6 godz ;/ ale za to malutkiej serce słyszałam min 2 razy dziennie - nawet dziadkowie załapali się raz :-) a teraz dalej uciekam do łóżka - mamy dużo leżeć i odpoczywać zwłaszcza przez ten pierwszy tydzień po wyjściu ze szpitala.
Mam nadzieję, że u Was wszystko jest ok. Rośnijcie duże i zdrowe - buziaki :*
kochana , fajniutko ze już jesteś w domku :-)
dużo odpoczywaj, bo to najważniejsze dla was :-)

reklama
Niunia odpoczywaj duzo...:-)

Co do spania toja nie wiem co to sen w nocy juz od ciąży z córką. A teraz to już męką... rodzinka śpi smacznie a ja się rzucam jak żaba i siuam min 3 razy

Niuunia, super, że już jesteście w domku :-) Odpoczywajcie :tak:
Pajeczko, mam Bombusi gg, ale jest cały czas niedostępna i nie odp. na wiadomości :-( Ja jestem dobrej myśli i wierzę, że to brak dostępu do neta. Oby...

A ja wróciłam ze szkółki. W tym semestrze mam 9 zjazdów, teraz jest szósty, a ja dopiero sie pojawiłam pierwszy raz dziś ;-) Na szczęście już sie zorientowałam co i jak. Nie jest dużo do zaliczeń, więc dam radę, a to co nie było na zaliczeniu i tak sobie powolutku będę nadrabiała, żeby nie mieć dużych zaległości :tak:
Jest taka piękna pogoda, że czekam na M., zjemy obiadek i porywam go na spacer :tak::-D
Ja już jeden sobie zrobiłam, ale jemu też nie odpuszczę :-)
Miłego dzionka kochane :-)

Niuunia, super, że już jesteście w domku :-) Odpoczywajcie :tak:
Pajeczko, mam Bombusi gg, ale jest cały czas niedostępna i nie odp. na wiadomości :-( Ja jestem dobrej myśli i wierzę, że to brak dostępu do neta. Oby...

A ja wróciłam ze szkółki. W tym semestrze mam 9 zjazdów, teraz jest szósty, a ja dopiero sie pojawiłam pierwszy raz dziś ;-) Na szczęście już sie zorientowałam co i jak. Nie jest dużo do zaliczeń, więc dam radę, a to co nie było na zaliczeniu i tak sobie powolutku będę nadrabiała, żeby nie mieć dużych zaległości :tak:
Jest taka piękna pogoda, że czekam na M., zjemy obiadek i porywam go na spacer :tak::-D
Ja już jeden sobie zrobiłam, ale jemu też nie odpuszczę :-)
Miłego dzionka kochane :-)

ja też mam nadzieje,z e to brak neta a nie np szpital:-(
ja zmykam robić obiadek

Kiniusia a u was jakie imiona będą? Bo my ciągle nie możemy sie zdecydować na imię dla synka. Żadne nam się aż tak bardzo nie podobają.

u mnie jest wczorajsza zupa buraczkowa. Ale zaraz jedziemy na grilla więc najlepiej miec puste żołądki :)

Kiniusia a u was jakie imiona będą? Bo my ciągle nie możemy sie zdecydować na imię dla synka. Żadne nam się aż tak bardzo nie podobają.

u mnie jest wczorajsza zupa buraczkowa. Ale zaraz jedziemy na grilla więc najlepiej miec puste żołądki :)
No właśnie u Nas jest "wojna domowa" o imię. Mi ze wszystkich podoba się Oskar albo Emil i żadne inne. M. znów ma tysiąc pomysłów na imię, byle nie te wybrane przeze mnie, ale ja ich "przełknąć" nie mogę :baffled: Jeszcze co prawda 3 m-ce na decyzję zostały, ale coraz częściej myślę, ze to tylko 3 m-ce...:tak:
Zupa buraczkowa...hmmm...ale mi teraz smaka zrobiłaś :-p
U mnie standardowo schabowy z ziemniakami. Do tego miała być mizeria, ale ogórków nie kupiłam :zawstydzona/y:
A jak jedziecie na grilla, to rzeczywiście lepiej sie nie najadać przed. :-D

Kurcze, że nie mamy nr telefonu...
Bądźmy dobrej myśli.

Co dobrego na obiadek szykujesz?
Ooo, widzę zmianę imionek małego :-) Hmmm...losowanie, dobra myśl :tak:
Tylko, że u Nas sie nie sprawdzi, a szkoda...

na obiadek dzisiaj rybka:)

No właśnie u Nas jest "wojna domowa" o imię. Mi ze wszystkich podoba się Oskar albo Emil i żadne inne. M. znów ma tysiąc pomysłów na imię, byle nie te wybrane przeze mnie, ale ja ich "przełknąć" nie mogę :baffled: Jeszcze co prawda 3 m-ce na decyzję zostały, ale coraz częściej myślę, ze to tylko 3 m-ce...:tak:
Zupa buraczkowa...hmmm...ale mi teraz smaka zrobiłaś :-p
U mnie standardowo schabowy z ziemniakami. Do tego miała być mizeria, ale ogórków nie kupiłam :zawstydzona/y:
A jak jedziecie na grilla, to rzeczywiście lepiej sie nie najadać przed. :-D

u nie też tak było. i usiedlismy i powiedzielismy Ty wybierasz jedno, które Tobie się podoba ja jedno i robimy losowanie i los zadecydował za nas :) które będzie na pierwsze a które na drugie:)

reklama
na obiadek dzisiaj rybka:)

u nie też tak było. i usiedlismy i powiedzielismy Ty wybierasz jedno, które Tobie się podoba ja jedno i robimy losowanie i los zadecydował za nas :) które będzie na pierwsze a które na drugie:)
U mnie jutro będzie na obiadek rybka :-)
Co do imienia, to właśnie jest ten problem, ze jakby los zadecydował, że na pierwsze ma być jedno z imion wybranych przez M. to bym tego nie przełknęła :sorry2:
Taka jestem niedobra :-p

Do góry