reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2010

reklama
Pajkaa pastowaniem podłogi mnie rozwaliłaś:) Dobrze, że mój mąż tego nie czyta, bo dziś mi posprzątał całe mieszkanie (ja tylko kurze wytarłam…), jeszcze by następnym razem nie miał takiej motywacji…:)

Niuunia 3majcie się:)

Bogusia007 wspieram myślami, bądź dzielna! Pamiętam jeszcze co to za męka…remont…

Losowanie to w sumie niezły pomysł na wybór kolejności imion-sprawiedliwy na pewno:) My w końcu zdecydowaliśmy się na imię dla synka-Jaś, ale po tym, jak ostatnio widzę wysyp Majek, chyba zrezygnujemy z tego imienia (wkurza mnie to, czy ja zawsze jak coś wymyślę, to musi przyjść na to moda…!)…tylko nie wiem, na rzecz jakiego…Emilka?

witam sie
ja poszłam spać o 1 w nocy, ale pokoik wytapetowany popołudniu wkleję foteczkę brzoskwiniowego pokoiku aż mi sie z tamtą wychodzić nie chce jest tak przytulnie :p
zaraz wychodzimy do teściów więc życzę słodkiej słonecznej soboty :)
GRatuluje ukończenia pokoiku zaraz obejrze

Hej dziewuszki :-) Nie nadrabiam Was, bo nie dam rady - wróciłyśmy właśnie ze szpitala. Dostałyśmy 2 kroplówki i mamy brać nospe 3 razy dziennie :baffled: ja mam wrażenie, że brzuch ciągle jest twardy ale lekarz stwierdził, że jest dobrze, że szyjka ma 4 cm, nie ma rozwarcia, że ciąża jak tra la la. I stwierdził, że jak chce iśc do domu to mogę iść - zdrażnił mnie, bo to on powinien wiedzieć czy mogę czy nie. Przyjmował mnie wogóle jakis obcokrajowiec i nie dał mi kroplówki na którą mnie wsyłała moją pani doktor, dopiero na drugi dzień inny lekarz powiedział, że musze mieć kroplówke. A sączyły się okropnie 6 godz ;/ ale za to malutkiej serce słyszałam min 2 razy dziennie - nawet dziadkowie załapali się raz :-) a teraz dalej uciekam do łóżka - mamy dużo leżeć i odpoczywać zwłaszcza przez ten pierwszy tydzień po wyjściu ze szpitala.
Mam nadzieję, że u Was wszystko jest ok. Rośnijcie duże i zdrowe - buziaki :*
Dobrze ze już jesteś odpoczywaj i dbaj o siebie życze zdrówka

Pajkaa pastowaniem podłogi mnie rozwaliłaś:) Dobrze, że mój mąż tego nie czyta, bo dziś mi posprzątał całe mieszkanie (ja tylko kurze wytarłam…), jeszcze by następnym razem nie miał takiej motywacji…:)

Niuunia 3majcie się:)

Bogusia007 wspieram myślami, bądź dzielna! Pamiętam jeszcze co to za męka…remont…

Losowanie to w sumie niezły pomysł na wybór kolejności imion-sprawiedliwy na pewno:) My w końcu zdecydowaliśmy się na imię dla synka-Jaś, ale po tym, jak ostatnio widzę wysyp Majek, chyba zrezygnujemy z tego imienia (wkurza mnie to, czy ja zawsze jak coś wymyślę, to musi przyjść na to moda…!)…tylko nie wiem, na rzecz jakiego…Emilka?
Ja sie już przyzwyczaiłam u mnie w 1 ciązy miał być Kuba a dziewczynka Maja urodził sie syn wiec został Kuba a wysyp wtedy był Kubów co drugi chłopiec teraz bedziemy miec dziewczynke wiec decyzja prosta bedzie Maja jak miało być i wysyp znów bedzie no cóż ale i tak nie zrezygnuje za bardzo mi sie podoba męzowi zresztą też wiec byliśmy zgodni

Ja się tylko przywitam, mieliśmy z mężusiem dzisiaj gości - troje dobrych znajomych. Naszykowałam się pyszności teraz juz padam na mordkę... :-) Miłego wieczorku życzę :-)

reklama
Do góry