reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2010

Witajcie Mamusie :-) Ja jestem na urlopie u rodzinki, pogoda ładna, a ja zajmuje się taki 1.5 rocznym urwisem :-D wprawiam się trochę :tak::-D:-D Dlatego dostęp do neta mam bardzo ograniczony, ale już nie długo idę na L4 I Was będę mieć na bieżąco :-)

Pozdrawiam każdą z Was, życzę dużo zdrówka.:-):-)

reklama
S_A_R_K_A mnie osobiście również słoniki beż, krem przypadły do gustu, albo miś z osiołkiem w kremie...ale wiadomo kolor to rzecz względna, musi pasować do pokoiku;-)
znalazłam też inną boską pościel...przede wszystkim chodzi mi o materiał...

6-el POŚCIEL 120x90 - BAWEŁNA 100% SATYNOWA LUX (1009923441) - Aukcje internetowe Allegro
:-D
Niuunia o 8.10:baffled::baffled::baffled:

Black_Opal dołączam się stronka boska:-D też korzystam i prawie zawsze kupuję inny tusz...

marulka mój faworyt to max factor false lash, ale ostanio ciągle tusz zmieniam...:-)
MAX FACTOR TUSZ FALSE LASH EFFECT (brązowy) (1011539977) - Aukcje internetowe Allegro

martuśka85 jeszcze się nie zapisałam ale koniecznie daj znać jak jest...:tak::tak:

zaczynam się martwić o Milusię:-(

S_A_R_K_A mnie osobiście również słoniki beż, krem przypadły do gustu, albo miś z osiołkiem w kremie...ale wiadomo kolor to rzecz względna, musi pasować do pokoiku;-)
znalazłam też inną boską pościel...przede wszystkim chodzi mi o materiał...

6-el POŚCIEL 120x90 - BAWEŁNA 100% SATYNOWA LUX (1009923441) - Aukcje internetowe Allegro
:-D
Niuunia o 8.10:baffled::baffled::baffled:

Black_Opal dołączam się stronka boska:-D też korzystam i prawie zawsze kupuję inny tusz...

marulka mój faworyt to max factor false lash, ale ostanio ciągle tusz zmieniam...:-)
MAX FACTOR TUSZ FALSE LASH EFFECT (brązowy) (1011539977) - Aukcje internetowe Allegro

martuśka85 jeszcze się nie zapisałam ale koniecznie daj znać jak jest...:tak::tak:

zaczynam się martwić o Milusię:-(

Ehtele fajna ta pościel tylko zwróc uwagę, ze jak jest bawełna z satyną to nie jest to pościel, którą będziesz mogła stosować na zime bo ja mam taką mieszankę i niestety ona bardziej chlodzi :( jest miła w dotyku, ale zimna.

Witam sierpnióweczki :)

Przyznam sie szczerze ze zadko kiedy tutaj pisze ;/ Ale za to jestem na bierząco! Praktycznie codziennie tu zaglądam i czytam ;)
I powiem szczerze ze duzo mozna sie od Was dowiedzieć ;D

I w zwiazku z tym mam pytanko. Pokazała sie juz u Was siara? Jeśli tak to od którego tygodnia? W jakich ilościach? No i czy bolesna??
Bo u mnie wystepuje juz jakieś 4 tygodnie moze nawet więcej, dosc w obfitych ilościach i piersi mam bolesne. Niewiem czy to normalne ;/

Ostatnio nocami mam okropne skurcze łydek, szybko przechodza ale teraz strasznie bolą mnie mięście, cięzko jest mi chodzic. Któras z Was tak ma??

Aa i jescze jedno ;p Czy któraś z sierpniówek spodziewa sie bliźniaków?? Bo jakoś nie moge sie tego doszukac ;/

u mnie siara pojawiła się jakos w 16 tygodniu, po naciśnięciu kropelka bezbarwnej wydzieliny. Piersi mnie w ogóle właściwie nie bolą, jedynie sutki, czasem tak zaszczypie, że krzykne.

U mnie siary nie ma takiej cieknącej. Tylko grudki na sutkach i staniku zostają ;-)

Co do pościeli to ja mam bardzo delikatną skórę i jestem wymagająca :-p Nie znoszę satyny bawełnianej, jak dla mnie porażka... sama bawełna też mnie drażni... Najlepiej mi się śpi w pościeli flanelowej i takiej chcę poszukać dla maluszka :tak: Jest miękka i milusia, dobrze się pierze i nie traci kolorów :-)

reklama
Witam sierpnióweczki :)

Przyznam sie szczerze ze zadko kiedy tutaj pisze ;/ Ale za to jestem na bierząco! Praktycznie codziennie tu zaglądam i czytam ;)
I powiem szczerze ze duzo mozna sie od Was dowiedzieć ;D

I w zwiazku z tym mam pytanko. Pokazała sie juz u Was siara? Jeśli tak to od którego tygodnia? W jakich ilościach? No i czy bolesna??
Bo u mnie wystepuje juz jakieś 4 tygodnie moze nawet więcej, dosc w obfitych ilościach i piersi mam bolesne. Niewiem czy to normalne ;/

Ostatnio nocami mam okropne skurcze łydek, szybko przechodza ale teraz strasznie bolą mnie mięście, cięzko jest mi chodzic. Któras z Was tak ma??

Aa i jescze jedno ;p Czy któraś z sierpniówek spodziewa sie bliźniaków?? Bo jakoś nie moge sie tego doszukac ;/
Ja ma skurcze łydek,lykam magnez ,ale nie pomaga.

U mnie siary nie ma takiej cieknącej. Tylko grudki na sutkach i staniku zostają ;-)

Co do pościeli to ja mam bardzo delikatną skórę i jestem wymagająca :-p Nie znoszę satyny bawełnianej, jak dla mnie porażka... sama bawełna też mnie drażni... Najlepiej mi się śpi w pościeli flanelowej i takiej chcę poszukać dla maluszka :tak: Jest miękka i milusia, dobrze się pierze i nie traci kolorów :-)

Co do siary,mam tak samo,grudki na piersiach i staniku.
A co do pościeli,to mam jakiegos pecha,bo do łóżeczka miałam dwie flanelowe i do niczego juz sie nie nadaja.Teraz kupilam w lutym dla synka i tez porazka,wybladła,zmechaciła sie...(tez flanela).Jednak te bawełniane jakos trwalsze.

Do góry