R
RiSiA
Gość
witam sie
wczoraj nie dałam rady sie odezać bo strasznie bolała mnie głowa
ale dzisiaj jest juz o niebo lepiej wiec wskoczyłam od razu do Was, ale tez nie bede miała czasu z Wami klikać bo dzisiaj jade do mamci bo mój mąz robi sobie party
koledzy do niego przychodzą na piwko 
A wiec impreza zaczęła się bombowo. Teściowa zrobiła młode ziemniaki, które nikomu nie smakowały tzn mnie tam moze troszke, wiec tesc widząc to zaczął gadać, że jak można taki gnój zrobić, że młode ziemniaki sie kupuje pod koniec czerwca a nie teraz no i komentował tak przez 15 minut po czym moja tesciowa sie wkurzyła mu dogadała on nakręcił sie jeszcze bardziej wtedy moj mąż sie wtrącił i standardowo wszystcy zaczęli sie przy stole kłócić a ja sobie jadłam.
Potem moj mąż poszedł skosić im trawę wiec zostałam z tesciową sama. Poszłysmy na taras i tam sobie siedziałyśmy. Chciałam ją wybadać jak ona nastawia sie do odwiedzin w szpitalu i siedzenia u nas w domu w pierwszych dniach po porodzie. No na szczescie wyszlo, ze ma takie samo zdanie jak ja na ten temat, ze w szpitalu nie należy odwiedzac, zeby kobieta sobie odpoczęła a w domu to za jakis czas.Wiec sukces.
Ogólnie obeszło sie bez scen pomiędzy mną a teściową wiec mozna uznać, że to sukces.
bierz tak jak lekarz zaleca bo moze faktycznie widzi taką potrzebe.
ja to mam od 1 miesiąca ciąży taką chcice na piwo, ze szok, ale to chyba przez mojego syna bo ja w ogóle alkoholu nie pije wiec moj mąż sie niezle zdziwił
Ja mam nadzieje, ze urodze w terminie - ani wczesniej ani poźniej
tak bedzie najlepiej
chociaz maluszek zadecyduje.
dzisiaj u mnie lało
a tak wczoraj pięknie było 
wczoraj nie dałam rady sie odezać bo strasznie bolała mnie głowa
A wiec impreza zaczęła się bombowo. Teściowa zrobiła młode ziemniaki, które nikomu nie smakowały tzn mnie tam moze troszke, wiec tesc widząc to zaczął gadać, że jak można taki gnój zrobić, że młode ziemniaki sie kupuje pod koniec czerwca a nie teraz no i komentował tak przez 15 minut po czym moja tesciowa sie wkurzyła mu dogadała on nakręcił sie jeszcze bardziej wtedy moj mąż sie wtrącił i standardowo wszystcy zaczęli sie przy stole kłócić a ja sobie jadłam.
Potem moj mąż poszedł skosić im trawę wiec zostałam z tesciową sama. Poszłysmy na taras i tam sobie siedziałyśmy. Chciałam ją wybadać jak ona nastawia sie do odwiedzin w szpitalu i siedzenia u nas w domu w pierwszych dniach po porodzie. No na szczescie wyszlo, ze ma takie samo zdanie jak ja na ten temat, ze w szpitalu nie należy odwiedzac, zeby kobieta sobie odpoczęła a w domu to za jakis czas.Wiec sukces.
Ogólnie obeszło sie bez scen pomiędzy mną a teściową wiec mozna uznać, że to sukces.
No własnie.. wiekszosć z was biorze zwykłą nospe. A mi lekarz cały czas przepisuje forte i mam tą brac, i tak mysle czy nie lepiej zwykłą jak nic bardzo złego sie nie dzieje. No niewiem co mysleć.
Od kilku dni czuje impulsywne kłucie po lewej stronie podbrzusza, Któras tak ma? Orietujecie sie co to moze byc?
Wkońcu ładna pododa dzisiaj mmmsłoneczko
![]()
bierz tak jak lekarz zaleca bo moze faktycznie widzi taką potrzebe.
powiem Wam, że mnie się od 3 miesięcy śni po nocach WARKA STRONG... nie jestem jej fanką w ogóle za piwem nie przepadam ale mnie tak telepie, że gdyby nie ciąża, to bym wypiła z 2 litry na raz....
ja to mam od 1 miesiąca ciąży taką chcice na piwo, ze szok, ale to chyba przez mojego syna bo ja w ogóle alkoholu nie pije wiec moj mąż sie niezle zdziwił
Ja mam nadzieje, ze urodze w terminie - ani wczesniej ani poźniej
dzisiaj u mnie lało
słoneczko