reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpień 2010

Pajkaa-dużo zdrówka dla synusia :-)
Czy wszystkie starające chcą mieć parkę? Tylko ja taka dziwna jestem że chce znów dziewczynkę? :-D
Dzisiaj byłam na zakupach i do 16 siedziałam u mamy i Natalcia zakochała się w 16miesięcznym murzynku (synku sąsiadki) :-D z wzajemnością
Madzia_83-oby dalej tak dobrze i sprawnie szło w pracy

reklama
Pajko WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SEBUSIA:) DUŻO ZDRÓWKA I UŚMIECHU ŻYCZYMY:)

dziękuję w imoeniu Sebastianka :)

Pajkaa-dużo zdrówka dla synusia :-)
Czy wszystkie starające chcą mieć parkę? Tylko ja taka dziwna jestem że chce znów dziewczynkę? :-D
Dzisiaj byłam na zakupach i do 16 siedziałam u mamy i Natalcia zakochała się w 16miesięcznym murzynku (synku sąsiadki) :-D z wzajemnością
Madzia_83-oby dalej tak dobrze i sprawnie szło w pracy

dziękuję :)
ja chcę mieć synka jednak postanowilismy spróbować na córke, ale bez parcia:) jak sie nie uda to trudno:) bede sie tak samo cieszyc z drugiego synka:)

Hej!!!
3 dni mnie nie było a tu tyle do nadrobienia:)
Świetne nowe urodzinowe fotki!!! Spóźnione najlepsze życzenia dla wszystkich Maluszków, które miały urodzinki!!!
Solidaryzuję się z wszystkimi Staraczkami:p
Co do butów, to Maja pierwsze kroki stawiała w domu boso, a potem wskoczyła w Elefunty.

A u nas po weselu:) Wracamy do normalności od środy do dzisiaj mieliśmy cały dom gości. Maja przeżyła wszystko suuuper:) Na weselu zasnęła po 21.00.

Dziś byłyśmy na szczepieniu. Towarzyszyła nam moja Mama, która tak rozbawiała Maję, że nawet nie zauważyła szczepionki i wyrywała mi rękę z wacikiem, żeby zrobic Pani "pa pa". Na razie skutków ubocznych szczepionki brak.
I jeszcze dziś wypadła nam wizyta u ortopedy. Powiedział, że w związku z tym, że Mała zaczęła szybko chodzic, nóżki od Jej ciężaru są troszkę krzywe, ale się wyprostują same. Mam nadzieję, że ma rację:)))
Od jutra już będę na bieżąco:)Pa

ejjj co tak skrobiecie???? jak tak to cisza a jak tak to wszystkie coś skrobną i pełno się robi ;-)

musze uciekać wykąpać młodego ale chciałam życzyć Sebusiowi Pajeczki wszystkiego co najlepsze, uśmiechu na buźce każdego dnia, pełno miłości ze strony najbliższych, cudownych przyjaciół, no i oczywiście spełnienia każdego z marzeń!!!!

Witajcie,
dziś tylko się witam, cały dzień miałam problem z netem :-( a teraz już nie mam siły na czytanie. Jutro mam nadzieję, że uda mi się nadrobić zaległości.
Zdrówka i wszystkiego najlepszego dzieciaczkom, które dziś mają roczek!
Miłego wieczorka i spokojnej nocki!

Córka bratowej mojego E.zaczęła chodzić w wieku 8,5 miesiąca :szok: przez to miała wadę postawy(nie wiem dokładnie jaką),jeździli z nią na rehabilitację i wszystko już jest ok.Ma teraz 10lat i ma długie,proste nogi :-)

Kurcze, nie strasz mnie.... Majka zaraz po tym jak zaczęła raczkowac, zaczęła też stawac przy wszystkim i nie dało rady Jej powstrzymac:/ Pytałam lekarza czy mamy coś z tymi nóżkami robic, ale śmiał się ,że większośc dzieci na początku nie ma idealnie prostych nóg , i że samo wszystko się unormuje...

reklama
No to mam luźny wieczór, zaraz kłade się spać, tylko musze poczekać aż pralka skończy prać:), ale na jutro już dostane nową dodatkową prace:) Jasio dziś w żłobku był grzeczny:) Panie stwiedziły że przez te 2 tyg jak go nie widziały to mały się wyciągnął i już nie jest taki mały:) Popołudniu Jasiowi dokuczały dziąsła, nie wiedział co ma z sobą zrobić, troszkę pomarudził i często chciał na ręce, ale usnął bez problemu:)

Koralowa napewno się jakoś zmieścicie:) u nas z nami chyba też maksymalnie będzie z 10 osób, a krzeseł w domu mam 6szt:) ale coś się wymyśli żeby wszyscy mogli usiąść, jak będzie ładna pogoda to będzie można imprezkę przenieść do ogródka i na taras:)

Anussia ja niekoniecznie musze mieć parkę:) z jedej strony fajnie byłoby mieć też córeczkę, ale z drugiej strony myśle sobie że jak będzie drugi chłopak to będzie łatwiej:) bo będą mogli mieć wspólny pokój, ciuszki będzie można też drugi raz wykorzystać. A w pracy to jeszcze z miesiąc mógłby być luz:) to finansowo byśmy wyszli na prosto:) bo wtedy zamiast jedej pensji moge mieć praktycznie trzy:)

Pajko u mnie podobnie ja też przy drugim będę się cieszyć obojętnie czy to będzie chłopiec czy dziewczynka:)

Roseann super że ślub i wesele udane:) i że Maja dzielnie zniosła całe to zamieszanie:) Wiem że już byliście po ślubie cywilnym ale i tak WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA:) i nóżkami Majki się nie martw też mi się wydaję że samo się to unormuje:)

Do góry