agulek80
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny,
wchodzę jeszcze na chwilkę, bo jutro wyjeżdżamy do Rodzinki. Jakoś nie czuję, że Święta już tuż, tuż...i szczerze nie chce mi się nigdzie jechać...ale cóż....może jak już dojadę, to się rozkręcę ;-)
Anecia Marcin już od pewnego czasu śmiga po dworze jeździkiem. Właściwie garażuje w ganku ;-)
luizka fajnie, że Piotruś się rozgaduje :-) u nas też już jest coraz więcej słówek. Sama radość jak powoli możemy się dogadać z naszymi dzieciaczkami w naszym języku ;-)
wchodzę jeszcze na chwilkę, bo jutro wyjeżdżamy do Rodzinki. Jakoś nie czuję, że Święta już tuż, tuż...i szczerze nie chce mi się nigdzie jechać...ale cóż....może jak już dojadę, to się rozkręcę ;-)
Anecia Marcin już od pewnego czasu śmiga po dworze jeździkiem. Właściwie garażuje w ganku ;-)
luizka fajnie, że Piotruś się rozgaduje :-) u nas też już jest coraz więcej słówek. Sama radość jak powoli możemy się dogadać z naszymi dzieciaczkami w naszym języku ;-)
, smacznej szyneczki,mokrego dyngusa no !!!!!
moje dziecie wczoraj pokazalo na co go stac
matko kochana co za histerie nam wczoraj po kapieli urzadzil az sie poryczalam wpadl w jakas furie doslownie nie chcial wyjsc z wanny, ubrac sie a o pampku nawet nie wspomne az siny byl od placzu bo musielismy go oboje z M sila ubierac doslownie jakby ze skory go obdzierano. dzisiaj od rana tez fochy i dwa ryzy 30 minutowa histeria z placzem , tupaniem nogami i rzucanuiem zabawkami. jest coraz gorzej
jeden wielki ryk w domu jak tylko cos nie po jego mysli