reklama
Dobry wszystkim.
Wpadam na sekundke pochwalic się newsem. Dzis w nocy mieliśmy akcje poród u mojej przyjaciółki. Ja bylam opiekunką dla jej córeczki starszej na ten czas. Co za emocje! Dzidzia - synuś urodzony SN o 5.20 3500 g . Cudenko!!! Az mi łza sie zakrecila.
Nie mogę uwierzyć ze juz za kilka miesięcy same będziemy tulac nasze bobasy.
A teraz zmykam pospac trochę. .........
Wpadam na sekundke pochwalic się newsem. Dzis w nocy mieliśmy akcje poród u mojej przyjaciółki. Ja bylam opiekunką dla jej córeczki starszej na ten czas. Co za emocje! Dzidzia - synuś urodzony SN o 5.20 3500 g . Cudenko!!! Az mi łza sie zakrecila.
Nie mogę uwierzyć ze juz za kilka miesięcy same będziemy tulac nasze bobasy.
A teraz zmykam pospac trochę. .........
lucalew
Fanka BB :)
Hej dziewczyny :-)
W Gdyni swieci sloneczko od rana a ja czuje dzis nogi po wczorajszym maratonie.
Maartuszkaa przykro mi z powodu pracy ja sama tez nie wiem co mnie czeka. Mysle ze teraz musimy myslec o dziecku a potem to jakos będzie :-)
Anciikowa mysle ze jak chcesz miec solidne lozko to zamow u stolarza a materac i tak sie osobno wybiera.
Moj ojciec jest stolarzem chociaz juz nie pracuje ze wzgledu na raka to rzeczy ktore zrobil trzymaja latami bez jakis sladow użytkowania tak jak kiedys meble ktore trzymaly conajmniej 30 lat.
W Gdyni swieci sloneczko od rana a ja czuje dzis nogi po wczorajszym maratonie.
Maartuszkaa przykro mi z powodu pracy ja sama tez nie wiem co mnie czeka. Mysle ze teraz musimy myslec o dziecku a potem to jakos będzie :-)
Anciikowa mysle ze jak chcesz miec solidne lozko to zamow u stolarza a materac i tak sie osobno wybiera.
Moj ojciec jest stolarzem chociaz juz nie pracuje ze wzgledu na raka to rzeczy ktore zrobil trzymaja latami bez jakis sladow użytkowania tak jak kiedys meble ktore trzymaly conajmniej 30 lat.
lucalew
Little no to niezla mialas nocke. O tak juz sie nie moge doczekac jak juz malenstwo bede tulic w sierpniu jak sie urodzi :-)
Widze ze troche nas ma jutro wizyt to Wam i sobie zycze zeby byly bardzo udane, trzymam mocno kciuki i prosze o kciuki dla mnie i Ktosia/sie :-)
Widze ze troche nas ma jutro wizyt to Wam i sobie zycze zeby byly bardzo udane, trzymam mocno kciuki i prosze o kciuki dla mnie i Ktosia/sie :-)
maartuszkaa89
Lucalew masz rację teraz najważniejsze jest dziecko :-)
To trzymam mocno kciuki za wizytujące w dniu jutrzejszym :-)
To trzymam mocno kciuki za wizytujące w dniu jutrzejszym :-)
lucalew
Maartuszkaa, Magdus dziekuje i kciuki za Ciebie Magdus i reszte dziewczyn zacisniete :-)
kasietta
Trzymam kciuki za was, za siebie, a relację pewnie ostatnia złożę, wizyta o godz. 17 
Miłego dnia
Miłego dnia
reklama
lucalew
Akuku, Kasietta dziekuje :-) Akuku jak sie dzis czujesz, lepiej?