reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Dobry wszystkim.
Wpadam na sekundke pochwalic się newsem. Dzis w nocy mieliśmy akcje poród u mojej przyjaciółki. Ja bylam opiekunką dla jej córeczki starszej na ten czas. Co za emocje! Dzidzia - synuś urodzony SN o 5.20 3500 g . Cudenko!!! Az mi łza sie zakrecila.
Nie mogę uwierzyć ze juz za kilka miesięcy same będziemy tulac nasze bobasy.
A teraz zmykam pospac trochę. .........

Hej dziewczyny :-)

W Gdyni swieci sloneczko od rana a ja czuje dzis nogi po wczorajszym maratonie.

Maartuszkaa przykro mi z powodu pracy ja sama tez nie wiem co mnie czeka. Mysle ze teraz musimy myslec o dziecku a potem to jakos będzie :-)

Anciikowa mysle ze jak chcesz miec solidne lozko to zamow u stolarza a materac i tak sie osobno wybiera.
Moj ojciec jest stolarzem chociaz juz nie pracuje ze wzgledu na raka to rzeczy ktore zrobil trzymaja latami bez jakis sladow użytkowania tak jak kiedys meble ktore trzymaly conajmniej 30 lat.

Little no to niezla mialas nocke. O tak juz sie nie moge doczekac jak juz malenstwo bede tulic w sierpniu jak sie urodzi :-)

Widze ze troche nas ma jutro wizyt to Wam i sobie zycze zeby byly bardzo udane, trzymam mocno kciuki i prosze o kciuki dla mnie i Ktosia/sie :-)

reklama
Do góry