reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Beata podobno kobieta przyciaga plemniki danej plci wiec nie wiem jak to do konca jest hehe.. ale coz teraz to i tak noc nie zmienie ;)
Czekać moge i modlic sie o core ! :)
Jeszcze troszke i bedzie wiadomo. No chyba ze sie dziec zasloni ;) albo jeszcze gorzej sie pomhli polozna ;o

Lucare dokładnie hahaha on walczy o zycie :D

Akuku już płeć u ciebie siedzi, a więc i modlitwy nie poskutkują :p ... pomodlic sie mozemy wszystkie o zdrowie dla naszych stworków :)
Magduś jak po połówkowym hymmm? Czekam na wyczerpującą relację na odpowiednim wątklu ;))

Hahaha Kruszka co prawda to prawda! [emoji12]
Wrzuciłam w wyprawce kolejne moje zdobycze. To już jest uzależnienie...

Ostatnia edycja:
Dzis lekarz powiedział mi żebym nie głaskała brzucha ... cieżko się oprzeć ale jak tak trzeba to muszę wytrzymać.
Przepisał mi też żelazo Tardyferol fol .
Dziś jestem bardzo zadowolona z wizyty Rybeńka cały czas sie tuliła hihi nawet do końca nie sluchałam lekarza tylko patrzyłam w ekran ,
zapamiętałam że mała waży 300g ;) i jest wszystko dobrze ;) a moje wyniki badań genetycznych wyszły idealnie :-).
Następna wizyta za ok 3 tyg ;)

Lucere sto lat i zdrowego dzieciątka :*
Beata Tobie również życzę tego samego chociaż z opóźnieniem :-)

Ja też zauważyłam że jak przytulam brzunia to macica się kurczy :-/

Wiecie może co się dzieje z Loveboiled?

Sann gratuluję wizyty :-)

Pani Kovalowa trzymam kciuki :-)

Cinamona współczuję utrunionych warunków...

reklama
Do góry