reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Dobry wieczór ...
Akuku najszczersze gratulacje. Jednak ta kolejka po dziewczynkę, którą Ci odstąpiłam dała oczekiwane rezultaty. Doskonale rozumiem Twoją radość i po cichu zazdroszczę ;)

A ja znowu nie mam dobrych wieści...
Wczoraj byłam na 2-gich badaniach prenatalnych
Wprawdzie torbieli w główce już nie ma ale doktor znalazł 3 zwapnienia w serduszku małego... jestem załamana... co miesiąc jakaś "rewelacja". Mamy zleconą kontrolę za miesiąc to zobaczymy co będzie dalej.
Ale to nie koniec... dowiedziałam się że mam łożysko centralnie przodujące więc muszę na siebie szczególnie uważać do samego końca i rozwiązanie tylko przez cesarkę. Ma lub miała któraś z Was łożysko centralnie przodujące?

Jogobelka współczuję. Ale skoro torbiele się wchłonęły to jest szansa że i z serduszkiem będzie ok. Czytałam że przy łożysku centralnie przodującym zalecany jest leżący tryb życia. Tak więc odpoczywaj jak najwięcej i bądź dobrej myśli. Trzymam kciuki za Wasze zdrowie!

Gratulacje Akuku!!!!!
Moge sobie wyobrazic to szalenstwo w calym domu :-)))
Do rajstopek nie zappmnij o spineczkach, gumeczkach i wstazeczkach, zeby Amelka piekne warkoczyki miala ;-)

Ola, wspolczuje takich przezyc, dobrze, ze usg cie uspokoilo i z maluszkami wszystko w porzadku. Zachowania poloznej nawet nie ma co komentowac, tylko maluchy nam sie zestresuja niepotrzebnie.

Ciernista, witamy i gratulacje synka.

Lucalew, jak myslisz, dieta szpitalna czy stres? Jak dziewczyny mowia, maluch i tak swoje dostanie, wiec w ogole sie nie przejmuj.

Ewelinka, gratulacje dziewczynki :-)

Odnosnie skurczy, ja ich mocno chyba nie czuje. Tzn trudno mi odroznic 'cwiczenia' macicy od rozciagania. Chyba lagodnie to odczuwam, do tego stopnia, ze za pierwszym razem mialam juz kilkucentetrowe rozwarcie a wg ktg nie za bardzo cos sie dzialo :-)

Natka, to jutro za ciebie trzymamy kciuki! Za kogo jeszcze?

Jogobelka, trzymam kciuki zeby sie wszystko dobrze rozwiazalo. Zuzzi slusznie podpowiada. A jesli bardzo cie to martwi to moze warto skonsultowac jeszcze z innym specjalista? Kazdy ma czasem gorszy dzien, u Oli tez raz szyjki nie bylo a raz byla... Najwazniejsze, zebys sie tym mocno nie stresowac.

olka, a twoj lekarz to jak widvial brk szyjki? na usg czy dopochwowo?
mimo ws
zystko, zainwetsowalbym i poszla do drugiego lekarza po trzecia opinie. jesli szyjka jest krotka, to mozna zalozyc nawet na 1cm szew.

jogobelka, wspolc
zuje kochana ;(((( oby sie wszystko rozwiazalo dobrze. calym seecem jestem z wami!!
to u wa jest dwuzylowa pepowina?

reklama
Olka, co za sucz z tej baby!! Skargę na nią napisz. Jakim prawem Cię denerwuje, jakim prawem ocenia czy warto było przyjechać czy nie...Ja pierdziele!!

Jogobelka , głowa do góry,na nastepnym badaniu będzie już wszystko ok :*

Natka powodzenia jutro :)

Do góry