reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Mgdus dziekuje kochana za kciuki i prosze o wiecej :-):-):-) dla mnie i Ktosia i zeby byla dziewczynka :-):-):-)

Magdus za ciebie i Liwie i dziwczyny dzis wizytujace kciuki mocno zacisniete.

Ja magnez tez biore z wit b6 ale w szpitalu mi nic o magnezie nie mowili tylko brac nospe i luteine a wczoraj dolozyli jeszcze duphaston. Ja biore magnez raz dziennie ale spytam dzis czy moge brac wiecej niz 1 tabletke.

Na zgage mama moja zawsze brala wlasnie migdaly i o mleku tez slyszalam. Renni tez ponoc mozna w ciazy i gaviscon.

Ostatnia edycja:
Ja czekam już na swoją kolej. Och trochę się denerwuje ale tak pozytywnie :) paradzie to podjarana jestem :)
Przynajmniej taka nagroda będzie po takiej ciężkiej nocce. :)))

Ostatnia edycja:
Waga po świetach mówicie.... mam 2 kg plus :p. Dopóki nie dojem do końca sernika to się nie "odchudzam" :p. Ale dziśgo do końca zjem i od jutra znów bedę sie nieco pilnować.

Dziś pierwszy raz w nocy cułam małego jak się rusza,ale nie tak mocno żeby mnie obudzić. Zauważyłam,że jak śpię z moim Mż to budzę się kilka razy choć mamy duuuuże łóżko i nie wpadamy na siebie. Czsami jak idzie na nocki śpię w gościnnym i tam może z góra 1 raz się obudzę...dziwne. Nie chce "przeprowadzić się" do innego pokoju, bo boję się,że nas to oddali.

Lucalew, Magduś, Lidka, Pupui powodzenia dziś na wizytach i może w końcu Pupui dowiesz się płci :), a Luca same dobre wyniki badań i koniec z leżeniem.

Powiem wam,że nawet nie wiem czy mam zgagę, nic mnie nie pali w przełyku, ale pewnie prędzej czy później dostanę. Nogi dzis troche mniej opuchniete

Wiecie co ja w ogóle jestem chyba jakaś durna, bo nie wiem czy wiem co to skurcz, nie wiem czy wiem co to zgaga ... Przechodze całą ciążę nie rozróżniając objawów, a na koniec okaże się,że urodze nie wiedząc ,że rodzę :p... (tu akurat przesadzam :D)

Pytanie do dziewczyn którym skracała się szyjka - jakie miałyście objawy?

Lilija haha ale wiesz że w ciąży jesteś i to najważniejsze:-D:-D

Lili co do szyjki u mnie objawow brak:-( tylko brzuch mi się napinal bezboleśnie i to tyle. .

Napinanie się brzucha to takie uczucie jakby ci się brzuch kurczyl. I taki twardy się robi. Tzn nie brzuch tylko macica.. od spojenia lonowego do pępka.

A zgaga to jest pieczenie w przelyku. Przelykasz sline i czujesz ze cie pali. Bardzo nie przyjemne uczucie

reklama
Do góry