reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Borysiatko fajniutko tyle warzyw :) u nas wlasnie nie ma miejsca za bardzo i nawet takie niezbyt nasłonecznione wiec nie naszalejemy ...
Porzeczek to nie jadłam juz hoho bo tutaj w us nie znalazłam i tak samo agrest..

reklama
borysiatko aaaaaaaaaaa! siedzialabym caly czas u ciebie w ogordzie! jak ja tesknie za nasvymi warzywami i owocami!

my mama tylko pomdory(8 roznych krzaczkow), 3skrzynki truskawek, po 3krzaczki tymianku, rozmarynu, majeranku, miety, lemon balm, oregano, bazylia rosnie, szczypiorek i sporo lawendy ;) (do kapieli po porodzie mmmmm)
zadnego drzewka owocowego (za to mam bazarek hindusa z owocami minute od domu ;) ) niestety, a ja tak kocham owoce swieze! bosz :-:)-:)-( tesknie za polska :-:)-:)-(

Kiedys tak...

Dzwobilam do szpitala bo boli mnie ten żołąd wrrr. Po wypytaniuno objawy etc obstawiają ucisk na woreczek żółciowy i w czwartek pobiorą Mi krew na przedrzucawkowy stan [emoji47][emoji47][emoji47] żołądek i stan prEdrzucawkowy?????? Słyszałyście o takiej zależności, czy to tylko w Uk tak???

Hmmm, mi sie wydawalo, to z cisnieniem jest zwiazane. Ale kto wie...
Ja czekam na koniec remontu z moim zielnikiem, ale nie wiem czy zdarze cokolwiek wyhodowac.

Ja tez słyszałam i czytałam ze wysokie ciśnienie prowadzi w ciazy do stanu przedrzucawkowego.. Ale żołądek?

reklama
Bunia forum to Cukrzyca ciazowa i zycie po niej. Z tego co napisala dziewczyna na forum to ta dziew zyna co zmarla w niedziele miala miec cc bo pojechala do szpitala bo miala skurcze. Pisala w niedzield ze na 15 ma cc. Ponoc dzisiaj jest sekcja zwłok. Z synkiem ponoc wszystko ok. Tyle wiem.

Borysiatko zazdraszczam grzadek roznych warzyw i owocow az chce sie jesc :-)

Do góry