reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Jeszcze z tydz i moge urodzic, ale jeszcze z tydz by mi sie przydal zeby wszstko na ostatmi guzik dopiąć, im bliżej porodu tym bardziej sie boje, a szymon sie juz pcha na swiat, glowke czuje tak nisko jakbby mial zaraz wyskoczyc :) niby juz wszystko przygotowane ale jednak sie wydaje ze ciagle czegos brakuje. Dzis bd pakowac torbe do szpitala.

Borysiatko trzymam kciuki za Was :*

Ech dziewczyny, ja jeszcze tyle rzeczy nie mam, ale nawet nie mogę ich kupić, bo samochód mi sie zepsuł, musiałam wydać 500 zł na naprawę, facet nam obiecaną szafe przywiózł i musiałam zapłacić 1300 , jestem spłukana. No ale, jak mały będzie chciał wyjść to ja go serdecznie zapraszam hehe, ale tak za 2 tygodnie jak bedzie już bezpieczny :)

Akuku ja tak miałam do któregoś tygodnia.. Mimo ze brzuch juz wystawał to nie wyglądał na ciążowy i wyglądałam po prostu jakbym miała wiecej kg no otyła baba.. Teraz juz z takim brzuchem to jak ciężarówka na 1000%..

A co do oceniania ciężarnych to faktycznie niektórzy wyczucia nic nie maja i gadają byle co.. Tu w us tolerancja ogólnie jest wielka.. Możesz iść do sklepu w najgorszych ciuchach i obdartych dresach i nikt cie wzrokiem nie zabije, chyba ze Polaka spotkasz to taak od razu da sie zauważyć haha :D a co do ciazy to raz czekałam na kawkę ze starbacksa i podjadalam jakiegoś chyba batona z granola albo cos.. I taki starszy murzynek do mnie ze jak tam baby i wogole i czy będę poć kawę i żebym uważała bo to duzo cukru itd.. Ale nie rozmawiał ze mną ze o matko kobieto co ty robisz tylko spokojnie z uśmiechem i życzył zdrowia i wogole..
A moj m mi mówi ze sie wielka baba zrobiłam ale co do jedzenia to on uwagi nie zwraca, widzi tylko ze w domu owoców i warzyw wiecej bo nie da sie nie zauważyć:D i wczoraj mi mówi jak wstałam z kanapy do WC ze chodze juz czasem jak kaczka.. Ale prawda jest taka ze jak posiedzę chwile to albo pachwiny albo pęcherz pełny i przez chwile idę jak łamaga zanim sie wysiusiam albo rozciągnie, czasami ciśnie i tyle to co poradzę :D

Zuzzi to nic nie zbadał? To co to za wizyta, przecież on od tego chyba jest i za to pacanowi płaca.. I masz ty lekarza "z powołania"....

Aneczka to u ciebie tez coraz bliżej :) syndrom wicią gniazda chyba sie włączył.. Jeju mi z brzuchem tak cieżko sprzątać, zwłaszcza jakies dolne partie gdzie musze kucnąć to juz tragedia ..

Borysiatko trzym kciuki &&&& mocnoooo &&&&

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry