anney
Fanka BB :)
Amor smarujemy tylko i wyłącznie kokosem. Chłopcom nie smarowałam pupy, tylko mykam i suszylam i było siper, ale Lola robi masę kup i sika bardzo duzo, wiec kokos na pupce jesli sie zaczerwieni. (Coraz rzadziej choc odparzenia nie miałyśmy nigdy )
Nie daje witamin jeszcze.
Chemii żadnej nie podaje ani nie smaruje.
Kapiemy w czystej wodzie. Ciemieniuchy nie mamy
Magdus, wycisz sie kochana. Jak jestes na mm, niech babcia zajmie sie mała na pol dnia a ty sie zrelaksuj. Jest CIA w tym, ze spokojna mama to spokojne dziecko. Spróbuj, szkoda żebyś sie szarpała
Dziekuje dziewczyny [emoji8][emoji8][emoji8]
Zuzzi, możesz wziąć wilgotna chusteczkę i przecierać małemu szyje jak zasypia, to pomaga [emoji16]
Brzuchem sie nie przejmuj, bo za tydzien jak opuchlizna, woda zejdzie i obkurczy sie macica, bedzie prawdziwy obraz
i jakikolwiek nie bedzie, bedxiesz i tsk wyglądać juicy [emoji7]
Blerka haha, ty wokalnie kwitniesz z Leonem co[emoji7][emoji7][emoji7] kaczka dziwaczka, pan kleks [emoji16][emoji8][emoji8]
Dziewczyny współczuje niespiacych dzieci. Ja moze lepiej nie pisze ile lola spała
Nie daje witamin jeszcze.
Chemii żadnej nie podaje ani nie smaruje.
Kapiemy w czystej wodzie. Ciemieniuchy nie mamy
Magdus, wycisz sie kochana. Jak jestes na mm, niech babcia zajmie sie mała na pol dnia a ty sie zrelaksuj. Jest CIA w tym, ze spokojna mama to spokojne dziecko. Spróbuj, szkoda żebyś sie szarpała
Dziekuje dziewczyny [emoji8][emoji8][emoji8]
Zuzzi, możesz wziąć wilgotna chusteczkę i przecierać małemu szyje jak zasypia, to pomaga [emoji16]
Brzuchem sie nie przejmuj, bo za tydzien jak opuchlizna, woda zejdzie i obkurczy sie macica, bedzie prawdziwy obraz
Blerka haha, ty wokalnie kwitniesz z Leonem co[emoji7][emoji7][emoji7] kaczka dziwaczka, pan kleks [emoji16][emoji8][emoji8]
Dziewczyny współczuje niespiacych dzieci. Ja moze lepiej nie pisze ile lola spała
Ostatnia edycja: