Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wolała butle niż cyca
na rączkach i dopiero odkładanie
za pierwszym razem było sałabo płakała chyba z 10min. po kilku przełożyłam ją na brzuszek i poklepałam troszkę po pupci i nagle była cisza i już spała, następnego dnia płakała już tylko przez chwilkę i bardziej to było takie kwilenie i gadanie, M nie pozwolił klepać bo się znowu przyzwyczai ;-) Od tego czasu zasypia bez problemu wieczorkiem na brzuszku później koło północy budzi się na butlę i zasypia już na pleckach lub na boczku :-)
A Mijusi pewnie chodziło o to, że się mały wycisza właśnie i uspokaja jak cyca i choć nie zasypia przy jedzeniu to lepsze takie cycanie w ramionach mamy niż karmienie małego łyżeczką w krzesełku i łatwiej później zasypia.;-) Chyba, że źle zrozumiałam Mijusia?
Ja wiem, że Ty bardzo przeżyważ gdy twoja kruszynka płacze,:-( może jutro uda Ci się wyjść z domu na czas usypiania małej a M upora się sam? A jak nie chcesz wychodzić to razem napewno dacie radę. Trzymam kciuki:* Kochana im dłużej bujalibyście tym trudniej byłoby ją tego oduczyć, Lenka będzie coraz cięższa pamiętaj.
. Takie sztuczki dziecko stosuje dłuuuuuuuugie lata i trzeba się nauczyć z tym sobie radzić:*****