Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Agatko - wszytkiego najlepszego na nowej drodze zycia
Cudownie wygladacie!!przesliczna sukienka podkreslajaca Twoj stan, zakiecik tez piekny i te korale!!!!
Super!!!!
Bardzo ladnie
Wygladacie na szczesliwych i bardzo sie kochajacych))
woooow, fantastyczna sukienka!!!!!!!!!no sliczna poprostu! taka inna, bo ostatnio wszystko z gorsetami bylo heh
Asiu, naprawde super dobrana kiecka :laugh:
no i troche ci zazdroszcze tego slubu w lipcu, bo w styczniu fajnie, ale tak jakos.......ZIMNO!!!!
przynajmniej oryginalnie hehe
Dziękuję dziewczyny naprawdę ;D Ja uwielbiam prostotę i takie wręcz ascetyczne kroje ubrań. Sukienka szyta przez koleżankę która jest z zawodu projektantką ubiorów. Jeszcze raz dziękuje!
Szczerze mówiąc Agatko to wolałabym ślub w styczniu, mówię poważnie!!! To był jeden z najbardziej gorących dni w zeszłym roku, ze mnie dosłownie kapało, co musiał przezywać mój mąż i faceci w garniturach to już nie wiem
hi hi, Asiu powiem ci ze ja z kolei zmarzlam w dzien slubu solidnie, normalnie sine nogi mialam w tych cienkich rajstopach, ale usmiech utrzymalam
na wesele poszlam juz w grubszych rajstopkach i kozakach, na zdjeciach nie widac, a mi bylo cieplo ;D