Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:laugh: ;D ;Dosinka pisze:moja Agata jak chce spać w wózku, to łapie żyrafkę za ogon i zaczyna jej spiewać - po chwili sama śpi![]()
Mam dokladnie to samo!!!!!!!!!Rzeczywiscie koszmar,zostaje tylko powspominac i pomodlic sie zeby ten "przejsciowy "Okres skonczyl sie czym predziej.pytia pisze:U nas ostatnimi czasy masakra z zasypianiem. W dzień czasem usypiam Jaśka blisko godzinę, a łobuziak śpi potem 40 minut i się budzi! Zauważyłam, że zrobil się wrażliwy na hałasy, na spacerze potrafi go obudzić przejeżdżający samochód, a kiedyś nic go nie ruszało. W dzień jest tak ciekawy wszystkiego, że nie może się skoncentrować na zasypianiu i ciągle się przewraca na boki i brzuszek :Wieczorem też ładnych parę razy muszę wracać do pokoju, żeby go przywrócić do pozycji wyjściowej, bo lezy jakoś dziwacznie przekręcony i marudzi.
Ej, gdzie te czasy, kiedy kładałam go, wychodziłam z pokoju a po 5 minutach spał snem sprawieliwego!
osinka pisze:moja maleńka była dziś mega grzeczna, spała od 9-12, wysprzątałam dom spokojnie, potem spała na spacerze od 13-15 i na drugiej przechadzce od 17-19:30, po powrocie była kapiel, jedzonko (z dwóch piersi) i spanko od 21, pewnie prześpi całą noc
anian pisze:to Osinka przyjedź do mnie to pobawisz się z Patrycją a ja pośpię z Agatką![]()