Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak wczesniej bykambw ciazy to dziewczyna tak zaszla w ciążę zaraz po i wyrodukowala dwa jajeczka. Niestety w jednyn nic sie nie zawiazalo, ale z drugiego ma slicznego synkaDziewczyny a czy któraś zaczynała starania zaraz po odstawieniu anty? Zastanawiam się czy konieczne jest robienie przerwy czy można od razu się staraćSłyszałam już różne opinie, moja ginekolog też nic mi nie wspominała, że muszę robić przerwę.
Jak wczesniej bykambw ciazy to dziewczyna tak zaszla w ciążę zaraz po i wyrodukowala dwa jajeczka. Niestety w jednyn nic sie nie zawiazalo, ale z drugiego ma slicznego synka
![]()
Ja od 20 tygodnia bralam nospe forte bo mi macica sie twarda robila. Laura calkiem zdrowa. Moze mialam szczęście albo ginka niedouczona bylaWnioskuje ze dac sie da, ale czy to zdrowe dla dziecka?
Naapewno uwazam, ze branie nospy w ciazy jest bardzo zle, moze miec wplyw na rozwoj dziecka
![]()
Wiesz gin nie maja pojecia o tym.. ostatnio czybalam jakis najnowszy artykol o badaniach dotyczacych wplywu lekow rozluzbiajacych na płód w pierwszym trymestrze ciazy. Sama nospa nie byla nosoa nazwana, ale jest to lek rozlizniajacy który jezeli jest stosowany przedewszystkim w pierwszym trymestrzr moze zaburzac rozwoj miesni malego człowieka oraz ukladu nerwowegi co moze skutkowac roznego rozaju chorobami np. Dyystrofia miesniowa.Ja od 20 tygodnia bralam nospe forte bo mi macica sie twarda robila. Laura calkiem zdrowa. Moze mialam szczęście albo ginka niedouczona byla
![]()
![]()
Wstalam z nabrzmialym ciagnacym brzuchem jak przed @ plus rewolucje jeli...odzywiam sie tak samo..hormony szaleja