QueenK
Fanka BB :)
Ja nawet miałam wizytę umówioną na drugi monitoring 20go ale dok stwierdził, że duphaston wystarczy, że owu będzie za 3/4 dniJa miałam proga około 10 i była owulacja potwierdzona przez ginekolog![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nawet miałam wizytę umówioną na drugi monitoring 20go ale dok stwierdził, że duphaston wystarczy, że owu będzie za 3/4 dniJa miałam proga około 10 i była owulacja potwierdzona przez ginekolog![]()
A że się tak zapytam - z lęku o poziom rozcieńczenia moczu czy obawy o zle nasikanie na patyk z powodu pomroczności umysłu?nie no rezygnować z niczego nie mam zamiaru, ale zaplanowałam sobie testowanie na 10dpo, ale zdałam sobie sprawę, że chyba wolę nie robić tego na kacu![]()
Ale Twój poziom progesteronu jest dość wysoki by uznać że owulacja byłaJa nawet miałam wizytę umówioną na drugi monitoring 20go ale dok stwierdził, że duphaston wystarczy, że owu będzie za 3/4 dnikurczę ale jestem zła na siebie
Ja brałam! Na obniżenie prolaktyny. Mialm dosłownie na górnej granicy i praktycznie po jednym cyklu mi się unormowała. Nie wiem na ile to castangus a na ile przypadek ale tak było. Pamiętaj że po 3 miesiącach stosowania należy zrobić przerwę ( ale ile to nie wiem)U mnie też dzisiaj się rozkreciła @współczuję dolegliwości
. Ja od tego cyklu biorę Castagnus ponoć przy dłuższym stosowaniu zmniejsza dolegliwości miesiączkowe, jakie macie opinie o tych tabletkach ziołowych kiedyś chyba któraś z was o tym pisała a ja niestety mam pamięć dobra ale krótka
![]()
Dzięki za odpowiedź.Ja brałam! Na obniżenie prolaktyny. Mialm dosłownie na górnej granicy i praktycznie po jednym cyklu mi się unormowała. Nie wiem na ile to castangus a na ile przypadek ale tak było. Pamiętaj że po 3 miesiącach stosowania należy zrobić przerwę ( ale ile to nie wiem)
Ja nie mam dużych dolegliwości, jedynie pierwszy dzień ból brzucha i tyle wiec tutaj ciężko mi się wypowiadać.
zwyczajnie nie dałabym rady rozpakować testuA że się tak zapytam - z lęku o poziom rozcieńczenia moczu czy obawy o zle nasikanie na patyk z powodu pomroczności umysłu?![]()
Ja brałam kilka lat temu bardzo długo castagnus, ginekolog mi kazała bo mam krwotoki podczas @. Nie wydaje mi się żeby na cokolwiek mi pomógł ale to było dawno, jeszcze przed staraniami jak latałam po lekarzach z moimi dwutygodniowymi okresami.U mnie też dzisiaj się rozkreciła @współczuję dolegliwości
. Ja od tego cyklu biorę Castagnus ponoć przy dłuższym stosowaniu zmniejsza dolegliwości miesiączkowe, jakie macie opinie o tych tabletkach ziołowych kiedyś chyba któraś z was o tym pisała a ja niestety mam pamięć dobra ale krótka
![]()
Też brałam na obniżenie prolaktyny, po 20 dniach wzrosła więc przestałam łykaćDzięki za odpowiedź.Bo nawet nie wiedziałam że robi się przerwę.
Warto było wydać to 50€ za takie resultadoPrzyszło właśnie moje TSH - niepotrzebnie panikowałamnic tylko się starać!
Zobacz załącznik 1363240