• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

wiecie co ? jak się okaże że faktycznie jestem w ciąży to będzie dowód na to że ovufriend i testy owu są niestety omylne i nie mozna na nich do końca polegać bo ani jedno ani drugie nie potwierdziło u mnie owulacji hehe;-)

reklama
happymama ja z ovufriend-a nie korzystam w ogole, jakos nie spasowal mi w ogole.
W sumie nie zależy mi na pokazywaniu owu, staram się bazować na temperaturach bo one chyba najbardziej sa w stanie pokazac Nam zblizajaca się owulacje.

W ogole na dwie sale tutaj jest jedna wspolna lazienka. I wlasnie slysze jak kolejna "laparoskopowa" przechodzi lewatywę xD

Moj M tez uwielbia placki po wegiersku :) takze rowniez zamawiamy ze 2 :)
Ciesze sie ze was rozbawilam :-) to ja juz lepiej nie powiem ile razy w ciagu dnia M wyciaga :-P
Jak szalec to szalec, jak kochac to ksiecia i jak krasc to miliony :-)

misia haha no wiesz....ja nie narzekałam :-D zartuje hahah nie no, nie jest to przyjemne jak sobie nawet sama wlewasz 0,5l wody z mydlinami do tylka ale da się przezyc :-D dobra nie opisuje szczegolow, bo obawiam się pawia w Twoim wykonaniu jak za bardzo się rozpedze Sloneczko :***

sylka czesc Kochanie !!! Sledzilam pare stron i nie widziałam Cie, o u Ciebie, jak tam fasolincia ? :D

sandra nie ma problemu :D** Ł. już mi dzwonil ze specjalnie na ta okazje kupil mi młode ziemniaki ( tylko z tego co ja pamiętam z młodych kijowo wychodzą placki ale siedze cicho ) :sorry:

Ja też chce placka!
Ja też tak mówię.
Placek placka, po węgiersku czy zbójnicku co za różnica,wiadomo o co chodzi.

Michalina nie pomyślałam że mogłaś nie widzieć zaproszenia :-\

Happymama
Jest bladzioch będzie grubas ! :-D
A ja ci pisałam że jak nie wychodzą ci testy owu tzn że mogłaś już ją mieć ...

Sandra
ty świntuchu a fe!
:-D

Ja po piwku! Od kilku dni za mną chodziło.Może zaraz drugie strzele a co!
Deszcz u nas.
Buuu
i mamy ciche dni z eMem :-(
Poza tym nie mamy kiedy pogadać i wytłumaczyć sobie wszystkiego bo widzimy się śpiących w łóżku.ja go wieczorem tzn w nocy o 12 a on mnie nad ranem a dla mnie jeszcze w nocy czyli o 7

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry