• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Więc czekam do 12.02....i jesli sie odwaza to zatestuje, a jesli nie to na 100% zatestuje 14.02....ale juz zaczynam odczuwac ogromny stres- ja niewiem czemu ja sie tak boje testowac- i wierzcie mi ze to niedokonca ma cos wspolnego z tym ze wynik bedzie negatywny- bo ja trzese portakmi na ewentualnosc obu opcji- nie hcce widziec jednej kreski- boje sie ze bedzie tylko jedna, jednoczesnie okrotnie boje sie ze zobacze II kreski;/

kurdeee skasowalam seee wiadomosc do was ...

Kasoku wygladasz lepiej od Edzi Gorniak... gwiazdorka z ciebie..superowo :)

Akuku poki @ nie ma , jest nadzieja, a jak nie to będziesz ze mna cyklowac :)

Die w takim jeszcze 4 dni i testujesz... zaciskam mocno&&&

Limonko oj to w okolicach owulacji u Ciebie szalenstwo było... 19 bedziesz testowac? &&

Mississs bardzo Cię podziwiam i zastanawiam się skąd w Tobie tyle sił.... Ale bardzo dobrze trzymaj się tak mocno i walcz o swoje marzenia :*

kurcze dziołszki a bo se pozmieniałam temp. i dupa znów pisze niby że owulki nie było ehh chore te wykresy są no ale ja wiem że była i ojjj było szaleństwoo :D:D 19 luty - testy ciązowe :D:D:D ajjj nie moge sie juz doczekac :):tak::tak: choć nie ukrywam że sie boje i na I i na II krechy choć wolałabym zobaczyc II

Ostatnia edycja:
hmm teraz nic mi innego nie pozostaje tylko czekac ehhh
od dzisiaj mamy dzieczki bo ferie u nas sie zaczeły wiec szarańcza przyleci :-D:-D
pochrzaniłam cos w tym wykresie i zniknęła mi owulacja która była 5 lutego olewamm to juz tylko tempe. będę mierzyć i zobaczymy czy cos bedzie z tego

Ostatnia edycja:
Limonko- ovu jeszcze ci pokaze owulke- spokojnie- ustawilas tempki- on teraz bedzie analizowal- najczescij po 3 wyzszych tempkach ustaal termin owu- ja u Ciebie obstawialabym 17 dc- czyli 6 luty- takze mysle jutro- najdalej pojutrze owu potwierdzi wystapienie owulki.
TERAZ OBY ROSŁA I NIESPADALA!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry