• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

moze zrob zloty sordek i ustaw sobie pomiar na godz 5:30- i tak jak zmierzysz o 5- zmiescisz sie w granicy i jak zmierzyszo 6 tez zmiescisz sie w granicy 30 minut:P

ja mierze sie rteciowym- i wsumie ejst ok- nie przezywam kazdego wahania o 0,01 :P i wykres mniej falujacy sie zdaje:D
maz wrocil- wiec zmykam:) buziaki i do jutra- ciekawe jaka bede miec tempke...ale krzyz mnie napier..dala jak szalony- ale byc moze od dlugiego stania nad pierogami, ciastem i pączkami:P

reklama
Wlasnie mialam pyta, gdzie wszystki dziewczyny i mialam Ciebie DIE usprawiedliwic, bo m wrocil hehe a Ty sie odezwalas.:-)
A gdzie reszta??
Zostawie ta 6 chyba jednak bo u mnie to i w pol godz. sie zmienia, a moj m powiedzial ze mam spac w salonie a nie budzic o 5. no i sie martwie ba sa dni ze chodze pozniej spac kolo polnocy-1.00i wtedy pomiar byl by nie wiarygodny.
Ahh pomysle jeszcze dzisiaj, bo ja w sumie mierze i spie dalej.heh.
Ale sie boje ze zasne z rteciowym i niedajborze sie przeloze.na bok i peknie :/:/
A mam drugi elektryczny co szybciej mierzy i ma jedno miejsce po przecinku.
Ah nie wazne.

Dobranoc kobitki :-)

a która bada szyjkę ? bo mam pytanko :-)
sprawdzam już 3 cykl,pierwszy od dni płodnych,2 od początku i teraz 3...przed okresem robi mi się na czubku mięciutka i się otwiera-wiadomo jak to wygląda,podczas okresu wiadomo miękka i otwarta.
U mnie w cyklu bezowulacyjnym po malutkim skoku szyjka nadal wydawała mi się otwarta ale "średnio" a po cyklu owulacyjnym zrobiła się twarda i była zamknięta.
Teraz mam 12dc i mam ją średnio...Czy ta głupia po okresie nie powinna się zamknąć i stwardnieć ? :eek: bo nie wiem

heyy kobitki witam sie z rana :)
akuku, die, karola Miciur-ka :);-) dziękuje
no dzis mierzona temp. miała 36.9 oby sie tak dalej kulała na wysokościach. Dzieciaczku u nas na feriach wiec nie mam za dużo czasu by siedziec. Wczoraj tak mnie wkręciła "ZUMBA rush" na kinec'cie że ojj wióry leciały :-D:-D:-D dance dance było troche sie moja dupa w koncu musi poruszać bo jak zaciąże to ojjj bedzie z mojją wagą:D aaa 100kg nie chce ważyc :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
dzis zaliczamy basenos i spadamy do brennej poszalec na stokach może mnie skusi decha w tym roku żeby sie nauczyc ;) choć jak sobie pomyśle ze tam może fasolcia zaczyna kiełkowac jakies opory mam :-(:zawstydzona/y::zawstydzona/y: ehhh sie rozmarzyłam :zawstydzona/y::-( no ale zaczekamy zobaczymy

Trzymam za kas kciukachy kochane &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& oby tym które testują to II tłuste wyszły :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
mam nadzieje ze net mi pozwoli to będę zaglądowc i temp. notować :)

dzien dobry- ja szybciutko z rana- tempka mi zas skoczyla w gore...lece sie wycikac- zeby mnie nie kusilo zatestowac:P dzis 15dpo... ale ciągle jestem spokojna i czekam:)

Die kocha test juz by wyszedl serio Ci mowie :-) na co Ty czekasz ?? Wiesz ze 18 dni wyzszych temperatur to juz 99 % ze to ciaza a niektorzy mowia ze 16 wiec prosze Cie testuje tego 12 bo ja dzis pierwsze siwe wlosy zobaczylam.
Chyba wezme z Ciebie przyklad :-) tyle ze ja dostaje @ 12-13dpo :-)

Limonka kochanie nie powtarzaj mojego bledu, ja od poltorej roku zachowuje sie tak jakjbym byla w ciazy (z malymi przerwami w trakcie @ i dni nieplodnych) wiec zyj i zachowuj ske normalnie :-) i nie nakrecaj sie, i pisze to dla tego zebys nie cierpiala...jak ja :-)
Milego dnia

Dobra zmykam jeszcze spac :-) hehe

wiem ze by wyszedl- ale poczekam chocaz do terminu @- wychodze z zalozenia ze pierwszym objawem swiadczacym o ciązy jest spozniajacy sie okres- moj sie jeszcze nie spoznia:P

Kochane moja przyjaciolka- ta z blizniaczkami co w szpitalu lezala teraz na podtrzymaniu dzis urodzila- wszytko jest dobrze Pola i Mati sa maluszki ale maja sie dobrze ich mamusia tez:) tak sie chcialam pochwalic ze zostalam ciocią:P

die
no to gratulacje :) kurcze też bym chciała bliżniaki :) :) moja babcia od strony taty miała ich 14 cioro. w tym 3 chłopaków i reszta dziewczyn. 1x trojaczki, 3x bliźniaki 5x po jednym. wyobrażacie to sobie ?? jestemw sumie 3 pokoleniem i bliźniaki miałam w pierwszej ciąży z antosiem ale się wchłonął a teraz przy stymulacji clo może tez się uda ;-) bałabym się tylko że moja szyjka by tego nie wytrzymała. szkoda ze moja babcia tak młodo zmarła bo jak miałą45 lat na raka piersi. nie poznałam jej nawet a mówią że była najwspanialszą kobietą na świecie. masakra 14 cioro dzieci wykarmić....
a ty kochana weź już testuj bo i ja oszaleje zaraz :) najpierw akuku przyprawia o siwość włosów a teraz ty ??? nu nu nu :-)

a ja nie mam tej owu a dzisiaj mam juz 26 dc :-( w ogóle boli mnie pachwina wczoraj z wieczora i rano z lewej tempka znów mocniej w dół spadła niż wczoraj , może wyskoczy dzisiaj do góry ?? choć bez sensu bo śłuz obserwowałam płodny dwa dni temu, już zgłupiałam kompletnie. clo może upośledzić ilość sluzu płodnego dlatego co drugi dzien len pije i może dlatego dało sie go zauważyć ale było go niewiele. już tyle razy dziennie grzebie sobie w majtkach że niedługo jakiej infekcji dostane :crazy:
test wczoraj owulacyjny zrobiłam około 16:30 bo 5 godzinnym niepiciu i w sumie wyszedł ciut mocniejszy od wczorajszego. bo jak nie piłam 3 godziny to w ogóle prawie drugiej kreski widać nie było i sie zastanawiam czy jest to miarodajne.... kurcze no , zobaczymy co dzisiaj pokaże ale tak już bym chciała tą owu bo czekam i czekam aż w końcu się wkurze i wezme lutke dostane okresu i znó∑ clo wezme ale mocniejszą dawke bo widze ze po jednej juz drugi cyjkl na mnie nie działa:no:

reklama
die
czy ovu friend jest płatny ?? dobra mam już go w sygnaturze :) świetny on jest i była możliwość daty wstecz na @ ustalic :) pokazuje mi ze dzisiaj owu powinnam dostać hmmm ciekawe czy się sprawdzi :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry