• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

patu$ka widze,że mamy podobne podejście do tego miesiąca;/a jak lekarz tłumaczył ,że mimo staranek w ovu i tylu pęcherzykach w zeszłym miesiacu sie nie udało? gdzie nastepuje jakiś problem dalej?

a własnie spojrzałam na twój wykres-i to dopiero 8 dpo wiec nie wiem czy ta małpa w niedziele przyjdzie bo to barrdzo wcześnie na takie pesymizmy

reklama
No wlasnie tez mnie to ciekawi jak to jest ze przy tylu pęcherzykach, tak dobrze rozwiniętych mimo wszystko się nie udało :-( W zeszłym mialas trzy, teraz cztery, dziwne by to już było na prawde jesliby znowu cos poszlo nie tak, ale tempka wciąż utrzymuje się wysoko, wiec mam nadzieje, ze @ w niedziele wcale nie zawita :)
Tydzien trzymania kciukaskow. a jak u Ciebie kasiol ?

Wiesz nic mi nie powiedzial. Mowil ze moze zarodek nie moze sie zagniezdzic. ale cos w lutym musialo byc ze podejrzewal poronienie. nie wiem. Mysle ze jak teraz przy 4 pecherzykach choc watpie bo malo sie staralismy w tym miesiacu to poprosze go o droznosc jajowodow. Bo pecherzykow jest duzo ale cos idzie nie tak. nie wiem.

Owu pewnei ze wzgedow na ilosc i rozmiary pecherzykow sie przesunela,to moze i @ przyjdzie pozniej. no ale to spoznienie bedzie max do wtorku mi sie wydaje.

Nie zatestuje wczesniej niz w niedziele,jak w niedziele bedzie negatyw to juz nie bede wiecej testowac.Pieniadz jakie ja przez te polorej roku wydalam na testy sa ogromne. Musze troche rozsadniej podejsc do tego wszystkieo. Czas pokaze. Ale to badanie sprubuje wskurac u ginka chyba ze nie bedzie widzial podstaw to nie wiem

Wczoraj mnie cmilo z lekasza chwlami mocniej,ale wole sobie nei wkrecac ze to zagnezdzenie. bo z przytulankami dalismy ciala. chociaz w okroseie okolowulacyjnym byly.no i dzisiejszy spadek...hmmmm

czasem starczy raz i już jest bobo, u nas widzisz , w dwa dni przed w dzień przed w owu i po i raczej nie mam nadzieji-moze gdyby tempka była wyżej, ale juz cos pobolewa wiec pewnie nadchodzi...
ale Patu$ka na twoim miejscu- 8 dpo to jescze bardzo wcześnie,
ja na szczescie nie mam juz testów a jutro pozamykane wiec , nic mnie nie bedzie korcić:) poprostu przyjdzie-lub mnie zaskoczy i nie przyjdzie ,ale ten wykres przypomina mi zeszy;/

patu$ka a masz niedrożne jajowody ? Slyszalam o tym zabiegu, ale nie dowiadywałam się poki co nic na ten temat. Na czym ten zabieg dokładnie polega i co jest wyznacznikiem do wykonania ?
A serduszkowanie było wtedy kiedy mialas owu, wiec ja bym do tego tak sceptycznie nie podchodzila, w końcu nie liczy się ilość prawda :tak: My zaczelismy zbyt wcześnie chyba. Tydzien temu w poniedziałek zolnierzykow było dużo, czułam to zresztą, a teraz mam wrazenie, ze z kazda przytulanka jest ich coraz mniej , chyba ze to moje schizowanie jak zawsze :dry:
A propo granic, jak ustawiacie, ten jak to nazwac fachowo :confused:...yyyy krzyz na wykresie :-pprzepraszam nie znalazłam innej nazwy. Chodzi mi o pozioma i pionowa linie, u patu$ki zielone :happy2:

Hej dziewczynki :-) ale się pogada znowu popsuła :-( na szczęście ja też dziś ostatni dzień w pracy i długi weekend :-)

Nuuuśka owu może być równie dobrze w dniu spadku, jak i dzień później - ciężko tak naprawdę stwierdzić bo różnie to bywa :-) co do przytulanek w nocy też zawsze mam ten problem jak się zdarzają :-D ale zaznaczam jako wieczór :-) a co do granic to granicę wyższych temp stawia się w ostatnim dniu przed skokiem :-)

Patu$ka może ten spadek dzisiejszy jeszcze nic nie oznacza - w końcu to tak naprawdę niewielki spadek, a tempka nadal pozostaje wysoko :-) trzymam kciuki Kochana :*

kasiol
tempka nie spada także nadzieja jest :-) w sumie dobrze, że nie będziesz robić testu teraz :-) jak w sobotę pootwierają wszystko to wtedy kupisz i zrobisz :-) bo wtedy powinien być już wiarygodny :-) bądź dobrej myśli :-)

a w ogóle to powiem Wam dziewczynki, że coś mnie jajnik i podbrzusze pobolewają dzisiaj. Jest więc nadzieja, że @ zawita w najbliższym czasie. Mam nadzieję, że tak będzie faktycznie bo nie uśmiecha mi się znowu czekać w nieskończoność! Może luteina pod koniec poprzedniego cyklu coś tam trochę uregulowała (taką mam nadzieję, bo w zeszłym roku tak się stało na dwa cykle :-))

natka acha, czyli ja granice wyższych temperatur mogę oznaczyć wczoraj jeśli oczywiście dobrze rozumiem ? :)
I nie bądź taka pewna ze @ zawita :P może w ogole nie zawita ? Choc wiem i rozumiem Cie, jak już ma przyjść to lepiej jak najszybciej, wtedy będzie wiadomo, ze cykle zaczynają się pomalutku regulować. Co do przytulanek nocnych zaznaczyłam opcje w dniu dzisiejszym - inne :sorry2: bo jakby na to nie patrzeć 2 w nocy to już było dzisiaj :-)

reklama
Teoretycznie tak, ale gdyby czasem (tfu, tfu) jutro nie było wzrostu tylko spadek to będzie trzeba granicę przesunąć. Bo dopiero trzy wyższe temperatury świadczą o owu :-)

No ja oczywiście wolałabym żeby @ nie zawitala :-D ale skoro owu nie było widać na usg to chciałabym żeby ta @ przyszła jak najszybciej żeby zacząć cykl z CLO :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry