Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Claudiaaudia nie nastawiaj sie tak, powiem Ci ze jak ja starałam sie o synka przez około 3 lata to po kilku miesiącach starania sie bylam bardzo dobita, myślałam ze nie zajde w ciążę ze coś ze mną jest nie tak. Później jakoś zaczęłam być dobrej myśli uznałam ze nie warto sie dobijac ( ze trzeba sie od tych złych, negatywnych myśli odciac) i po niedługim czasie byłam w ciąży![]()
Ja w tym cyklu (trzecim) postanowiłam, że zaraz po okresie zaczynamy i tak co 3 dni... bo niby plemniki żyją od 3 do 5 to niech się zregenerują przed dołożeniem oddziałów
I tak zaczęliśmy wczoraj i drugi atakmyslę w weekend. Odpuszczam chyba testy owu w tym m-cu...
Claudiaaudia
Może w tym cyklu zajdziesznie ma co sie poddawać do końca roku jest kilka miesięcy wiec na pewno zajdziesz w ciążę
a tym bardziej ze masz chyba @ regularnie i potrafisz sobie wyliczyc dni plodne, na dodatek masz chyba podwojne szansę
![]()