reklama

Staraczki na Wyspach

Witajcie dziewczyny

Dziekuje tym co o mnie wypytywaly i przepraszam ze sie nie odezwalam. Niestety dotarala do mnie @ po spoznieniu- musialam czekac 39 dni- takiego cyrku jeszcze nie mialam. Poszlam do lekarki zapytac czy cos z tym robic to mnie wysmiala. Takze jestesmy w trakcie staran czesc 8 :)
Musialam sie troche pozbierac...

reklama
Hej ja do mnie też niestety zawitała małpa z zoo okropna, małpa, spóniła się chyba ze 2 dni...i dzisia o poranku przylazła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No nic, będziem się starać dalej!!!

Sandra...mówisz BLIZNIACZKI...ale super....;-)
Zobaczymy, trzymam kciuki żeby szybko list przyszedł...
Ola trzymaj się....my tez czekamy na kolejne staranka...narazie okropna @

Sandra...mówisz BLIZNIACZKI...ale super....;-)
Zobaczymy, trzymam kciuki żeby szybko list przyszedł...

duze prawdopodobienstwo... troche sie boje bo tak od razy na gleboka wode ale podpisalismy papiery ze zgadzamy sie na clo i dobrze wiedzielismy o ciazy mnogiej... ja mam pcos wiec to byla dla nas nadzieja :tak: tego chcielismy... lepiej 2 na raz niz nie miec dzieci nigdy...
ja to codziennie tylko wyczekuje za listem ze szpitala... jak tylko listonosz przynosi poczte to biegne do drzwi zeby zobaczyc co tam jest... :-):-) ale jak na razie nistu nie ma... moze w orzyszlym tygodniu... mam nadzieje ze sie nade mna zlituja i zrobia mi to usg szybciej a nie w 15tc... ale jak bede musial czekac, to bede musiala... co zrobic? nic...

czesc dziewczyny:-):-)

lullaby,moniqe,tush witajcie w gronie staraczek:-):-)

Hej kobietki, pamiętacie mnie jeszcze? :-):-):-)
Pewno juz nie, dawno mnie nie było, duzo na głowie było echhh, najpierw pobyt w PL...aż miesięczny...niewiem jak ja to wytrzymałam :-D
.

cze madziula oczywiscie ze cie pamiętam:tak::-)fajnie ze wróciłaś do nas:-)

mam nadzieje, ale szczerze to watpie... widze ze to polozne tutaj to lepsze niz wrozka :-):-D:-D:-D po omacku wszystko zbadaja... :-D:-D:-D hahaha tylko potem nie nalezy byc zdziwionym ze z dziewczynki chlopiec sie zrobil i w rozowych ciuszkach bedzie :-D:-D:-D czekam z niecierpliwoscia na list ze szpitala...

sandra mam nadzieje ze list przyjdzie szybciutko i juz wkrótce zobaczysz swoje maleństwo:-):-)
...iestety dotarala do mnie @ po spoznieniu- musialam czekac 39 dni- takiego cyrku jeszcze nie mialam. Poszlam do lekarki zapytac czy cos z tym robic to mnie wysmiala. Takze jestesmy w trakcie staran czesc 8 :)
Musialam sie troche pozbierac...

ola strasznie mi przykro:-(

ewka roxii co u was ??? gdzie sie podziewacie??:-(

a u mnie nic ciekawego sie nie dzieje owulacji chyba nie było newet nie wiem czy sie zbliza bo nic mnie nie boli, moze troszke pokłuławało tak delikatnie że prawie niezauważalnie....śluzu płodnego tez nie widać zabardzo:eek: temperatura dzisiaj lekko skoczyła i nie wiem o co chodzi ehhhh :confused2: kurcze mam nadzieje że nie owulka bedzie w tym cylku wczesniej nic 30 dc:tak:

Kochana u mnie wszystko ok , modem mi sie zepsul i teraz musze czekac dwa tygodnie na nowy ale moj w ma internet taki mobile brodband i czasem tu do was zagladam.
a wiec lykam wiesiolek , aspirin protect (na acard czekam) i kwasy omega 3,6,9.
Dzis jak sprawdzalam sluz hmm taki ma nie fajny zapach i podbrzusze troszke boli mam nadzieje ze nic sie nie przyplatalo (boje sie ze to grzybek):-( Wrazie co to mam clotrimazol :-(
Ja was podczytuje ale wiecie jak to z facetami jest za dlugo nie dadza posiedziec heheh
Ja zawas kochane trzymam kciuki zeby w koncu sie udalo i za sandre zeby wszystko bylo ok i napewno jest
Jejku co ja bym bez was zrobila

Hej jestem "nowa" na tym forum!!! W Anglii mieszkam prawie 3 lata a od 10 miesięcy staramy się o naszą dzidzię...Narazie bez rezultatu
icon9.gif
...Co do lekarzy tu...to spotkałam się z róznymi opiniami..ale większość była pozytywna....Moje dwie przyjaciółki które tu rodziły były zachwycone opieką w szpitalu (rodziły w szpitalu w Warwick)...Słyszałam że ten szpital ma dobrą opoinię więc jakby co to jestem spokojna bo mieszkam 5 minut od Warwick!!!Pozdrawiam wszystkie starające się mamy!!!
icon7.gif

Cześć dziewczynki.

U nas wczoraj mało spokojny dzionke bo wszystko na wariata hihi
Zakupowy dzień,
mieliśmy jeszcze jechać nad wode bo mężuś
chciał syneczkowi pokazać łowienie ryb hehe
ale z tego wszystkiego zaczeło robić się już ciemno i musieliśmy zrezygnować...
niestety było cięzko bo Antoś nastawił się...
no ale jakoś trza było przetłumaczyć.
...Za to dzisiaj sobioe odbiliśmy i pojechaliśmy nad jeziorko
Miły odpoczynek, szaleństwa, kilka foteczek cyknęliśmy :-)

A ja cóż...brzuchopl boli niemiłosiernie...ale już dzisiaj ciut lepiej ;-)

No i czekamy z niecierpliwością na kolejne staranka :tak:

Sandra a TY nie nie miałas jeszcze żadnego USG?
Czekam razem z Tobą...na ten l;iścik, oby szybko :-)
A i pewnie że lepiej mieć od razu dwójeczkę niż nigdy nie doczekać się dzieci...:no:
Trzymam kciukaski!!! &&&&&&&&&&&&&
mellisa witam i ja , fajnie że mnie kojarzysz hehe :-);-):tak::-);-):tak:
Trzymam kciukaski mocno mocno za owulkę i za całą resztę...ja to dopiero mam początek cyklu...a buuuuuu jeszcze troszkę :-)
Krufka...witaj wsród tych ze spóznioną małpą @ :-)
Agi78 witaj!!!!! Kochana, koleżanki mają rację...i nie tylko w Warwick opieka jest cudowna w Oxfordshire TEŻ!
Nie martw się juz niedługo będzoe brzusio!!!
U mnie też :tak::tak::tak:;-);-);-):-):-):-)

reklama
hej kochane staraczki
u mnie chyba owulka sie zbliza i mam nadzieje ze to nie bedzie taki fal start jak w zeszłym cyklu... śłuz płodny ładny i duzo go po tym wiesiołku:tak::zawstydzona/y::-)

a wiec lykam wiesiolek , aspirin protect (na acard czekam) i kwasy omega 3,6,9.
Dzis jak sprawdzalam sluz hmm taki ma nie fajny zapach i podbrzusze troszke boli mam nadzieje ze nic sie nie przyplatalo (boje sie ze to grzybek):-( Wrazie co to mam clotrimazol :-(
Ja was podczytuje ale wiecie jak to z facetami jest za dlugo nie dadza posiedziec heheh
Ja zawas kochane trzymam kciuki zeby w koncu sie udalo i za sandre zeby wszystko bylo ok i napewno jest
Jejku co ja bym bez was zrobila

ewka widze ze ty jakies wspomagacze masz nowe co to jest aspirin acard ?? a te kwasy omega na co są i w jakiej formie w tabletkach?? kupiłas ten salfazin?

u mnie też @ przyszła, na dodatek 3 dni spozniona. pewnie przez chorobę...

krufka przykro ze znowu przylazła ta wredna malpa:-( kurcze dziewczyny kiedy my sie doczekamy tych upragniocnych fasoleczek?? dlaczego tak długo musimy czekać??

Hej jestem "nowa" na tym forum!!! W Anglii mieszkam prawie 3 lata a od 10 miesięcy staramy się o naszą dzidzię...Narazie bez rezultatu
icon9.gif
hej agi:-) widze ze podobnie jak ja mieszkasz na wyspach ja tez juz od prawie 3 lat tyle że w irlandii
mam nadzieje że doczekasz sie wymarzonej fasolki jak my wszystkie...

....
No i czekamy z niecierpliwością na kolejne staranka
mellisa witam i ja , fajnie że mnie kojarzysz hehe :-);-):tak::-);-):tak:
Trzymam kciukaski mocno mocno za owulkę i za całą resztę...ja to dopiero mam początek cyklu...a buuuuuu jeszcze troszkę :-)....

dziekuje za kciukasy:-):-) ja też tu mocno kibicuje Tobie i wszystkim innym straczkom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry