reklama

Staraczki na Wyspach

no dobranoc...ja wlasnie mialam jeden skok tempki bo mnie cos lapalo, zreszta nadal mnie trzyma katar...pewnie tez to ma cos do czegos iz temepratura bedzie inna... narazie mierze nowym elektronicznym

cos takiego
L@@K! BOOTS FERTILITY MONITOR & OVULATION/PG TESTS on eBay (end time 27-Aug-09 20:33:34 BST)

jak skonczy sie @ to zaczne dopochwowo elektronicznym... pomiar bede zapisywac jeden na 28dni.pl na drugi na FF hehe

wole byc zabezpieczona:-D

dobrej nocki nie zamecz meza hehe

reklama
Witam kochane ja juz po wizycie u specjalisty wiec tak:
Przeprowadzono ze mna szczegolowy wywiad i z moim W. niestety jeszcze mi nie przepisali Clomidu zrobia jeszcze pare badan poniewaz moja mama miala cukrzyce a ja mam pco wiec mam wieksze ryzyko cukrzycy. Mam sie zglosic 3 dnia cyklu pobiora mi krew zrobia badania tzn. hormony (insulina itd.)Potym bede miala monitoring beda patrzec jak to wszystko przebiega i wtedy zdecyduja jak metode leczenia u mnie zastosuja( no chyba ze juz 3d.c dostane clo :confused:) aha beda mi robic usg co pare dni i pobierac krew:szok:. Wiec nadal czekam:-(.
Jedna dobra wiadomosc to ze wyniki mojego W sa wrecz rewelacyjne:happy:

Witaj Ewka widze ze jestes z Londynu mam pytanie dotyczace monitoringu gdzie to robisz? bo jak zadzwonilam do mojego lekarza gp to poweidzial ze pierwszy raz o czym takim slyszy a jezeli juz to w klinice plodnosci ale to tylko tym kobietom ktore nie moga wogole zajsc w ciaze:baffled::baffled::baffled::baffled:

Witaj Ewka widze ze jestes z Londynu mam pytanie dotyczace monitoringu gdzie to robisz? bo jak zadzwonilam do mojego lekarza gp to poweidzial ze pierwszy raz o czym takim slyszy a jezeli juz to w klinice plodnosci ale to tylko tym kobietom ktore nie moga wogole zajsc w ciaze:baffled::baffled::baffled::baffled:
No wlasnie mi beda robic w klinice , ja wlasnie poszlam do gp powiedzialam ze sie dluugo staram no i ona dala mi skierowanie na badania a pozniej skierowala do kliniki i wlasnie tu dopiera sie mna zajma. Ja niedlugo zaczne 12 cykl staran i mam pco:-((gp wpisala ze staram sie ponad rok cos ok 15m-cy) dlatego mnie tam skierowano

Cześć Dziewczyny!!!!
Ja dziś albo jutro powinnam @ dostać....Narazie cisza.....ale nigdy nic nie wiadomo.... Dam sobie czas jeszcze do jutra i testuję:biggrin2:
Swoją drogą dziwnie sie czuję....dwa razy miałam mdłosci w tym miesiacu, dwa razy zasnęłam w fotelu ot tak bez powodu co mi sie wczesniej nie zdarzalo...i nastroje mam ostatnio inne niz zawsze....ale może po prostu już tak moja wyobraźnia działa....Nie chce sie nakręcać...choć byłoby cudownie gdyby ten miesiąc okazał sie tym upragnionym!!!! Zobaczymy.... Trzymajcie kciuki Kochane...dam znac!!!!!:biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Witaj Aneczka 8521 - fajnie że do nas dołączyłaś!!!!

Ostatnia edycja:
cześć Aneczka :) pozdrawiam z Dublina

Ewa to dobrze że już coś wiesz. u mnie 13 dzień cyklu. skoków temperatury brak cały czas 36.45 - 36.51, testy owulacyjne z jedną kreską. wczoraj mnie kłulo raz z lewej raz z prawej ale nie wiem co to bo skoro temperatura nie skoczyła to raczej nie owulacja. z mężem wariujemy sobie w łóżku bardziej dla rozrywki bo ja to już twierdzę że jestem bezplodna i tyle. za miesiąc wizyta u lekarza...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry