Matylda78
Fanka BB :)
Z tego wszystkiego zapomnialam napisac, ze dzis 5dpt i sie dobrze czuje. Za tydzien ide sie zbadac!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
LILITH dlaczego tylko na chwilę?Hop hop ..
Wpadłam tylko na chwilkę, są jakieś dobre nowiny? ;>
edytko gdzieś Ty nam uciekła?Agus jestem i zagladam ;-)
;-)
czemu nie piszesz na forum??? co u Ciebie kochana?????
bardzo się cieszę i trzymam kciuki, szczegónie za wizytę, napewno bedzie wszystko Ok nie panikuj!!! Czemu miałoby byc inaczej????? Będzie dobrze
Takie są realia jest kolejka i juz, trzeba czekać.... ale gdyby coś Ci wpadło go głowy to pisz
oni oszaleli??? Kurcze nic o tym nie wiedziałam....
Ale jakoś się ogarnełam jak narazie
Mam nadzieję ze u Ciebie tez juz lepiej????;-) A Megan_ek nic się nie odzywa, nie wiem co u niej dawno nie pisała
Zuzia tez na forum jak narazie sie nie odzywa, Ola zreszta też....:-( Ale pewnie i one porzebują czasu żeby się pozbierć miejmy tylko nadzieję ze do nas wrócą niekoniecznie jako staraczki, ale jako cięzaróweczki
na początku nic nie mówią ze niby to refundowane a potem sie okazuje że za coś trzeba płacić
Faktycznie muszę się dopytać jak to jest u nas, dzieki za informacje
I właśnie za to kocham to forum tyle rzeczy się tu mozna dowiedzieć o których wcześniej człowiek nie miał pojęcia