reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Czesc.jak tam po weekendzie??
Szyszka to pan pepa was przycmi i bedzie krolem wieczoru !!
Mitaka jak tam zmolestowalas mezula czy dalej zabawiacie sie tylko mascia :-)
Demsik, Neta mam nadzieje ze ktoras z was (a najlepiej obie) poprawicie sierpniowe statystyki !!

Ja obmyslilam nastepna rzecz to zbadania.musze umowic wizyte mojemu u urologa zeby go zmacal i wykluczyl zylaki powrozka nasiennego bo wyczailam na jajku fioletowa zylke jakas dziwna ( moj twierdzi ze zawsze ja mial) ale nie zaszkodzi sprawdzic.chociaz szczesliwy z tego powodu nie jest.ciekawe mnie ginekolog moze grzebac a jemu urolog nie. Gdzie tu sprawiedliwosc ;-)

reklama
lista staraczek działających aktywnie by zobaczyć dwie kreseczki:
Neta81 - 30 sierpień/ 8 cykl starań
Demsik
-30 sierpień / 7 cykl starań
Waiting4beans - 1 wrzesień / 14 cykl starań
Mitaka /7 cykl starań
m-s

Dziewczynka86 - 7 sierpień / 8 cykl starań ??????

U mnie 26 lub 27 dc ( @ dostalam 31 lipca po poludniu i nie wiem czy od 31 czy od 1 liczyc) a objawow zadnych ani na @ ani na II. piersi nie bola, podbrzusze tez nie.a ze ja pesymistka po tylu miesiacach niepowodzen, to nie widze powodow, dla ktorych mialoby sie akurat teraz udac...a jak i Ciebie?

Hej wróciłam z bieszczad i mam zakwasy na maxa ale taki wypad do innej czasoprzestrzeni jest super z chęcią bym powtórzyła go w przyszły weekend :-) szkoda że się pogoda spierniczyła bo dłużej byśmy byli. No a teraz ogarnąć się i jutro pierwszy dzień pracy. Muszę " nie wpaść" przez 3 miesiące bo narazie mam tylko taką umowę, a potem niech się dzieje co chce ;) Trzymam za Was &&&

reklama
Do góry