reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
a mnie nie bylo na forum bo ogarnialam podworko i zaprawy robilam.ja ciazowych przeczuc takze nie mam zadnych,zupelnie:confused:
dzis powoli lapie stresa bo jutro po wakacjach wracam do pracy:baffled:
mitaka-super ze wyjazd sie udal
netka-waiting- trzymam kciukasy wielkie:-)

Byliśmy w Ustrzykach Górnych i zaliczyliśmy Szeroki Wierch, Tarnicę, Halicz i Rozsypaniec - 1 dzień i Połoninę Caryjską - 2 dzień, a w drodze powrotnej Solinę :) Czasu mało, ale zawsze coś :) Reszta na kolejny wypad kiedyśśśś
Praca w sekretariacie LO ;) narazie na 3 miechy- wiadomo, trzeba się wykazać, a jak zaciążę to oczywiste, że mi podziękują ;) Robiłam dzisiaj RTG, w ciąży nie można, ale ja jeszcze chyba owulacji nawet nie miałam, bo cyce małe, śluzu białego brak także zrobiłam. Jak dostanę umowę na stałe to wrócę do Was ale z nadzieją, że Was już tu nie będzie, tzn mogłybyście być ale zapakowane :tak:

Opuścić? Nie no skąd :) Będę Wam kibicować cały czas, czekać z niecierpliwością na wieści, podtrzymywać na duchu, chłonąć pierwsze Wasze objawy a poza tym czekać na swoją kolej (wznowienia starań, tudzież ewentualnej wpadki-ale to po nowym roku może zacznę rozważać ;) ) i katować Was moim nudnym życiorysem od czasu do czasu :-p

Demsik a nie kusi Cie zatestowac jutro?bo cykle masz zwykle ok 28 dniowe? bo jutro 29 dc... u mnie owu jakos w okolicy 18-19dc chyba wiec za wczesnie na test. @ moze przyjsc w kazdej chwili, zdziwie sie jesli do 30 sierpnia sie nie pojawi.

Mitaka ale chyba nie bedziecie zbytnio uważać :p Neta nie zapeszaj :p:p Neta. Demsik moża powiedzieć że póki Mitaka się nie zdecyduje, dziewczynka i m-s nie odezwą to zostałyśmy Trzy muszkieterki

demsik a nie kusi cie zatestowac jutro?bo cykle masz zwykle ok 28 dniowe? Bo jutro 29 dc... U mnie owu jakos w okolicy 18-19dc chyba wiec za wczesnie na test. @ moze przyjsc w kazdej chwili, zdziwie sie jesli do 30 sierpnia sie nie pojawi.

nie kuś diablico:-d:-d:-d
MITAKA-NIE OPUSZCZAJ NAS I POWODZENIA W NOWEJ PRACY;)
waiting- jestesmy i bedziemy razem;)

Demsik i jak? @ nadal nie ma mam nadzieje? u mnie tez na razie nic. siedze w pracy i mysle co u Was :)
Waiting jak u Ciebie?
Szyszunia , Ancona co slychac?
Mitaka fajnie, ze bedziesz tu z nami caly czas :)

reklama
U mnie dalej brak objawow.wczoraj wieczoren czylam sie tak jakby cos mi lezali na podbrzuszu taki ucisk i bol w krzyzach a dzis mnie czuje jajjiki i podbrzusze ze cos tam pracuje.czekam na paczke testow ciazowych z allegro.ale jakos watpie zeby sie udalo.ten ucisk i dziwne samopoczucie to moze skutki uboczne duphastonu
Neta a ktory twoj dzien cyklu??

Do góry