reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Kochane ja latam przedślubne sprawy załatwiam, dziś wybieramy kosze z Krakowskiego Kredensu dla rodziców, dla siostry i psiapsióły za zaangażowanie.
Trzymam za was kciuki, ściskam.

jestem jestem kochane,nic sie na raziem nie dzieje,okresu brak,moze lekko piersim czuje ale minialnie a tak nic...
neta jutro testujemy czy czekamy do piatku?
mitaka-jak pierwszy dzien w pracy?
waiting- w tobie tez nadzieja,ktoras z nas trzech musi zaciazyc i juz:-)
szyszka- szykuj sie szykuj bo slub za pasem:tak:

Demsik z moim szczesciem to @ przyjdzie rano i nie bedzie dylematu czy testowac... jak nie przyjszie to i tak sie nie odwaze, bo jak wyjdzie jedna krecha to bede sobie wmawiac, ze za wczesnie a @przyjdzie pare godzin po tescie....mialas owu ze dwa dni wczesniej to Tobie powinno cos wyjsc &&&&

Pewna nie jestem ale jakos okolo 17-19 sierpnia chyba, najpewniej 18 ale nie wiem bo przez 3 dni mnie bolalo podbrzusze. 22 sierpnia robilam progesteron i na pewno po owi bylo bo chyba 6,8 mial.

Hehe dziewczyny widzę już bardziej na luzie do tematu podchodzą, że nie wiedzą kiedy testować. Zatestujcie obie tego samego dnia :) &&&&

Pierwszy dzień w pracy nooo spoczko ale jestem zielona jak nie wiem i trochę zestresowana przez to :p a dzisiaj jeszcze taki dzień śpiący mi się trafił i ciężko myślący masakra w ogóle coś mnie jakby rozpala chyba polopiryne łyknę bo toż to wstyd tak z wejścia chorować :baffled:

reklama
Dziewczyny brałyście kiedys duphaston ?? Pamiętacie czy dostałyście okres od razu po odstawieniu czy cykl po nim sie Wam przedłużył czy jak ??
Ja zgodnie z planem powinnam mieć cykl 25 dniowy czyli okres 1 września, ale owulacja była późno bo z monitoringu wychodzi że była 14dc czyli 20 sierpnia. Nie wiem czy zawsze mam taka późną owulkę i krótką faze lutealną czy teraz sie tak trafiło więc nie wiem czy okres dostane 1 września czy 4 września ( skoro owulka była 3 dni później niż myślałam) ale namieszałam:-D

Mitaka zawsze 1 dzień w new job jest cięzko, ale powoli się wdrożysz :):) polopirynka zapobiegawczo nie zaszkodzi :):) Pracujesz 8h dziennie ??
Jak robiłaś monitoring to gin ci przepisała duphaston albo cokolwiek czy po prostu zrobiła USG i do widzenia ????

Ostatnia edycja:
Do góry