reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Kochane jestescie dziewczynki ;)) hehe ale nie nakrecajcie mnie :p niestety tak mam zwykle jesli @ przylazi po poludniu to tak najpierw slabe plamienie itp dopiero w nocy lub rano sie rozkreca. Jesli atakuje od rana to od razu pelna para. bardzo bym chciala, zeby bylo tak jak piszecie, ale cudu nie bedzie raczej. no nic moze naprawde zaskoczymy wszystkie we wrzesniu, jak nie udalo mi sie na rocznice to moze bedzie prezent dla Matiego - 29 wrzesnia ma urodziny :))

hmmm... a ja tam mam jeszcze ciutkę nadziejii:tak::tak:

A mnie przestał bolec brzuch jak na @ i zaczęły boleć cycochy i jajnik prawy z któego byłą owulacja kłuje mnie i ciągnie jakby zaraz miał wyleźć na zewnątrz. Coś mi się wydaje że jutrzejszy okres będzie męczarnią bolesną !!:no: już się zaopatrzyłam w paczkę apapu :-D

Waiting ja wzielam ostatnia tabletke duphastonu dwa dni temu a Ty kiedy? bo @ moze przylezc do Ciebie nie jutro ale np pojutrze. choc oczywiscie wole, zeby nie przyszla wcale :))
fajnie, ze moge tu z Wami "pogadac" :))))

wiem właśnie podejrzewam że może mi się troszkę przez ten duphaston przesunąć bo jutro rano biorę ostatnią tabletkę więc nie zdziwie się jak @ zawita poniedzialek/wtorekTE

Ostatnia edycja:
neta po to wlasnie nasz masz zeby pogadac:tak:
waiting i oby przyszla jeszcze pozniej...ja po porodzie dostalam okres gdy maly mial juz 6 miesiecy :szok:

Ostatnia edycja:
Tak jak wczoraj pisalam dzis @ zaatakowala konkretnie, zatem oficjalnie jest 1dc. pobiore w tym cyklu sumiennie wiesiolka, bo w ogole nie mam plodnego sluzu, w ciagu ostatnich miesiecy ani razu nie zaobserwowalam. I meza pofaszeruje, bo na pewno slabe nasienie to jeden z problemow.

to jednak tak jak mowias neta- wredna sie rozkrecila...
ja z tym sluzem tez ma ostatnio probemy kliedys gluty ze hej a teraz buuuu................:baffled:chyba musze brac z was przyklad i tez zaczac brac cos nie cos

reklama
Do góry