reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Pepa bardzo powazny :))wyczuwal donioslosc wydarzenia, w ktorym uczestniczy :)) rewelacyjny jest :)))))

Waiting @ jeszcze nie ma?
Mitaka jak w pracy?
ja dzis wolne bo na rozpoczeciu roku z Matim bylam.wczoraj czulam sie fatalnie, mialam wysokie cisnienie, glowa bolala, dzis juz lepiej. jeszcze ze 3 dni i @ odejdzie i trzeba sie wziac za starania :)

reklama
Szyszunia super zdjęcia !! Zaczepiście wyglądaliście !! Zakochałam się w twojej fryzurze. Jak miałam długie włosy chciałam sobie takiego warkocza pleść ale mi oczywiście nie wychodził !! jestem zazdrosna o twojego francuza !!!:-D

Szyszunia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA :-) ale Wam się pięknie wszystko układa:) teraz kolejne wielkie wydarzenie przed Wami, może nawet jeszcze większe :)

Wredne @ !!!!! czy one kiedyś odpuszczą? Myślałam, że jak wejdę po krótkiej przerwie to zobacze jakies II, tak bym już chciała żeby Wam się udało.

W pracy istny młyn, ale to chyba norma na początku roku. Na razie robię legitki pierwszakom, wydaje zaświadczenia, odbieram i przekierowuje telefony, przyjmuje dokumenty no i oczywiście najambitniejsze z zajęć robię kawę i herbatę ;-) cały czas coś, ale jest oki podobuje mi się póki co, yhm nie zapeszając :p

Aaaaa dzisiaj mam 2 rocznice :) a mój przy samochodzie dłubie, ahhhh ten romantyzm :p Ja chyba dalej nie miałam owu bo cycki mam nadal małe :confused: 25 dc - to będzie kolejny 40 paro dniowy cykl:baffled:

Mitaka to fajnie, że praca całkiem znośna :tak::happy: Coś długie masz te cykle...

Waiting @ nadal nie ma?

U mnie 3dc, ach czas do owu się wlecze, później wlecze się jeszcze bardziej do terminu testowania...

Neta dalej nie ma @, ale temp spadła do 36,3 brzuch boli więc jutro przylezie... irytujące, to pewno przez duphaston
Mitaka wszystkiego naj z okazji rocznicy slubu :):) wieczór się jeszcze nie skończył jeszcze może będzi eromantycznie, my mamy druga rocznice w niedziele.... niestety jak się @ spóźnia to pewnie w niedziele jeszcze będzie @ i nie będzie rocznicowego numerka :crazy:

reklama
przyszła@

lista staraczek działających aktywnie by zobaczyć dwie kreseczki:
Waiting4beans - 29 wrzesień / 15 cykl starań

Demsik -30 wrzesień / 8 cykl starań
Neta81 - 30 września / 9 cykl starań
Mitaka

m-s

Dziewczynka86

dzwoniłam do mojego gina że się nie udało, kazał zadzwonić jeszcze raz w poniedziałek jak okres minie i wtedy będziemy się zastanawiali co dalej, musze go spytać o kliniki w krakowie bo przeglądałam stronki i opinie i sama nie wiem, wiadomo że żaden lekarz nie będzie miał 100% pozytywnych opini to jasne, ale chciałabym takiego lekarza który bez myślnie chcąc wyciągnąc kase nie bedzie mnie namawiał od razu na in vitro tylko spróbuje doszukać się powodów słabego nasienia i ewentualnie póki co zaproponuje inseminację, z reszta zobacze w poniedziałek co mój gin powie, póki co domyślacie się jak się czuję.....

Ostatnia edycja:
Do góry