reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Ahoj ahoj odpowiadam :-)
Jakoś nie miałam weny do pisania. Dziś znów mam jakiś śluz z krwią, już drugi raz w tym cyklu - pierwszy raz w polowie a dziś (24 dc) znowu :szok::eek:
nie podoba mi się to, nie wiem co się dzieje..... w październiku muszę gin odwiedzić..
co do relacji między mną a mężem to nie jest takie proste, bo tu nie chodzi o jedną czy dwie kłótnie, ale ogólnie o całokształt relacji - jesteśmy razem 12 lat i niestety nie wszystko jest takie, jak powinno... no nic, zobaczymy co przyniesie los.
Na dwie kreski w tym cyklu nie liczę, nawet nie wiem czy owu w ogóle była bo nie miałam żadnych objawów owu. I pisałam jak ze staraniami - dwa razy, z tego drugi to na pewno po owu ( o ile miała ona miejsce).
Demsik?
Mitaka?
Szyszunia co słychać?
Ancona jak samopoczucie?

reklama
Mój upojny weekend skończył się znowu problemem z pęcherzem, o doope potłuc to wszystko!
Móc a nie chcieć ok, ale chcieć a nie móc? wrrr :crazy:

Neta koniecznie skonsultuj to z lekarzem, bo to takie dziwne troszkę
Waiting powodzenia przy załatwianiu spraw z obroną
Demsik masz Ty się z tym swoim mężulem, może jak pojedzie to się stęskni i będą wióry lecieć
Ancona trzymajcie się cieplutko!

Szyszka bardzo ladny filmik.pasujecie do siebie !!
Neta 12 lat to kawal zycia!!
Mitaka ty to masz z pecherzem:-/ nie wiem co ci poradzic:-/
Wczoraj wydalam 130 zl na wydrukowanie i oprawienie prac mgr.grrrr nie lubie tak marnotrawic pieniedzy.jeszcze teraz jak pies pochlonal nasz budzet i jest cieniusko !!

No Waiting nowy członek rodziny zawsze osłabia budżet ;) nawet ten czworonożny, ale ile radochy daje i są na to "twarde dowody":-p

Pytanie z cyklu tych przyziemnych... czy któraś z Was posiada zaje***sty odkurzacz i chciała by się podzielić co to za sprzęt? albo widziała takowy gdzieś u kogoś? Bo przymierzam się do kupna................ (a i jeszcze żelazko może sobie jakieś chwalicie? ;) :happy:

hej gwiazdy troche mnie nie bylo jakos malo czasu
jestem sama z malym i dzien za dniem uciekaja
wczoraj wrzucilam do kotlowni tone wegla i ukladalam wszystko i dzis zdycham i siniaki na nogach szok:szok:
ja w tym cyklu tylko jedn seksik wiec bez szalu - wiecej nie bylo...

licze ze moze ktoras jednak pokaze dwie kreseczki a wogole to gdzie jest lista?????kto ja monitoruje?ja sie pogubilam...
buziolki dla was
szyszka- fajowy filmik naprawde;)

Szyszunia swietny film :)
Mitaka ja nie trafilam na zelazko idealne ale marzy mi sie takie ze stacja parowa - moja mama i tesciowa takie maja i jest rewelacyjne! drozsze ale wartw swej ceny.
Demsik lista zaginela w akcji ale pewnie latwo ja odtworzyc bo nas malo.. ja i Ty okolo 30 wrzesnia mamy termin @, Waiting jakos zaraz po nas a Mitaka jakies dwa tygodnie po nas chyba. nie spisze tego bo z komorki pisze.

Hey.jak wroce z pracy odkopie liste.nie przeklejalam jej bo nam sie cykle zbiegly.ja 29wrzesien demsik i neta 30 wrzesien.
U was dziewczyny jeden seksik byl. U mnie duuuzo ale objawow zadnych wiec 100% @

lista staraczek działających aktywnie by zobaczyć dwie kreseczki:
Waiting4beans - 29 wrzesień / 15 cykl starań

Demsik -30 wrzesień / 8 cykl starań
Neta81 - 30 września / 9 cykl starań
Mitaka

m-s

Dziewczynka86

Ostatnia edycja:
reklama
Co do żelazka i odkurzacza
Odkurzacz mam na prawde fajny. Nie kosztował majątku a ma kilka niezłych funkcji, szczotkę małą, do kurzu, do paneli, szczotkę dużą, turboszczotkę i magiczny pojemnik który mogę założyć jak coś zgubiłam- guzik czy cos tam.. wtedy nie leci do worka a do tego pojemnika. Odkurzacz Zelmer Jupiter. Ja go kuowałam dwa lata temu... ale moi rodzice kupili w tym roku nowszą wersję mojego. Też zadowoleni Polecam

Co do żelazka mnie też się marzy to ze stacją parową i takie które grzeje tylko jak trzymam za rączkę, ale ja mam żelazko Philips GC 4410 może nic secjalneg ale ja jestem zadowolona, dobrze prasuje a ponieważ używam do niego wody destylowanej to zero kamienia :)

Do góry