reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Jestem jestem. Niestety muszę się zmienić na liście na 11 stycznia, gdzie ta lista.... :crazy::no:

Sexik w bliskiej okolicy owulki nic nie dał niestety... ech no dół :-(

W dodatku bierze mnie przeziębienie a jutro muszę dwie godziny sterczeć na kiermaszu świątecznym w centrum miasta...

Mati kiedyś powiedział, że chce na urodziny brata. Czyli zgodnie z tym to w tym cyklu musi się udać :-D hehe no sama już w to nie wierzę,,

reklama
Pewnie będzie zimno i mokro i już całkiem mnie rozłoży choróbsko... Teraz uciekam pod prysznic i będę leżeć pod kołderką, bo nie mam siły... przeziębienie + @ to nie najlepszy duet..

Wróciłam z monitoringu ciałko krwotoczne 21 mm (niby ok choć się zlękłam trochę co to-ale to jakaś tam faza ciałka żółtego), endometrium 8 mm (cienkie coś mi się wydaje :/), płyn 17 mm. Czyli owu była, czyli na bank owuluje bo 2x potwierdzone plus tempa zawsze na to wskazuje (tylko ciekawe jak jakościowo....). No i tyle wiem.
Teraz wizyta w sobotę. A w poniedziałek progesteron i co? I nie wiem co......

Mitaka owulacja była to teraz życzę Ci za jakieś 10 dni dwóch kreseczek na teście :-):tak:

Dziewczynki gdzie się podziałyście? Demsik, Iwu, Waiting, Dziewczynka !!

Mnie gardło boli... Jutro idę do pracy bo odrabiamy Wigilię. Ech nie chce mi się znów o 6 wstawać..

Cześć dziewczynki!

Pamiętacie mnie jeszcze? Myślałam że tu już nikogo nie ma...

Neta dużo zdrówka!!!
Szyszunia widzę że Ty już nie długo zobaczysz się ze swoim maleństwem czy może już jesteście razem tylko suwaczek nie zmieniony?
U mnie wszystko dobrze, trochę przeziębiona jestem ale powoli przechodzi. Będę mieć drugiego synka :-) kilogramy lecą jak szalone i aż się boję co będzie na koniec marca.

Trzymajcie się cieplutko i przesyłam Wam mnóstwo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ .
Buziaki!

Ostatnia edycja:
szyszka mieszkowi nie spieszy sie na swiat jak widac;)ale spokojnie lada chwila lada dzien....
u mnie juz okna pomyte, dom posprzatany, bigos w sloikach, krokiety zamrozone, uszka i pierogi tez...;)
moze dzis ubiore choinke:-)z malym oczywiscie i bombki znowu sama robilam;)
mnie kochane przepiszcie na liscie na kolejny mieiac w sensie styczen bo seksiku nie ma i nie bedzie- moj dopiero mial szwy sciagniete:eek:i jeden cykl zupelnie stracony...
neta kuruj sie zeby cie nie rozlozylo na swieta
pozdrawiam wszystkie nasze dziewczynki
ancona-super ze si eodezwalas:tak:marcowe chlopaki to fajne chłopaki:-p:-p:-pmoj jest z 7:-D

reklama
Ancona ano jesteśmy :confused2: nie wszystkie mamy tyle szczęścia żeby przejść na drugą stronę mocy. Gratulacje synka :)

Demsik ale z Ciebie pracuś, ciągle te okna myjesz, dużą masz chałupkę do ogarnięcia? bo aż dziw :) W ogóle jakaś perfekcyjna pani domu z Ciebie ;-)

Szyszunia bidulo pewnie Ci już ciężko, ale do 2 tyg to chyba norma potem wywołują czy jak to jest?

Do góry