reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Mitaka rozumiem, że w poście miało być beta negatywna? Ech... Tulę..

Ja chora, dni płodne za pasem a staranek póki co nie było..super..

Dziewczynki kochane, chciałabym Wam życzyć spokojnych, rodzinnych, zdrowych Świąt, może któraś z Was zobaczy w końcu te dwie kreseczki.
Życzę Wam również i sobie też, byśmy wszystkie przeniosły się do wątku ciążowego w 2014 roku :tak:
Bardzo Was lubię :*

dziewczynki moje, moj chłop ma dzisiaj urodzinki wiec ciacho drinus itd:-)jutro jedziemy do mikiego na jasełka w przedszkolu - jest aniołkiem- hehe dobre:-pi labę swiateczną czas zacząć:tak:
12801.jpg

WESOŁYCH ŚWIĄT DZIEWCZYNY! WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO! NO I ŻEBY PRZYSZŁE ŚWIĘTA BYŁY Z BOBASEM ALBO CHOCIAŻ W DWUPAKU:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
No i dużooo siły na te wszystkie życzenia świąteczne!

ŚCISKAM WAS MOOOCNO

No właśnie napisałam długiego posta i coś mi się zwaliło i zostało tylko to, a potem już nie mogłam poprawić i się wkurzyłam i tyle, ale wiadomo o co chodziło-beta była

Cześć. Nie odzywałam się dłuuuuuugo ale bardzo dużo pracy przedświątecznej miałam. Piekłam babeczki choinki i babeczki renifery i orzechowca w kształcie dzwona i robiłam sama ozdoby na choinkę - też renifery z filcu Pochwale się efektami pracy może po świętach. i nie miałam ani minutki na komputer. A wieczorami z mężem wykorzystywaliśmy czas kiedy on nie zaczyna jeszcze zimowej pracy i śmigaliśmy na łyżwach :D Wpadłam żeby też Wam życzyć:

Zdrowych, wesołych, ciepłych , rodzinnych Świąt. Żadnych komentarzy przy opłatku typu może czas na dziecko :):) obżarstwa ale bez dodatkowych kilogramów ( chyba że w cycochy pójdzie), masy prezentów no i standardowo żeby to były ostatnie święta na tym forum!! Następne mają być z bobasem lub ewentualnie w dwupaku. BUZIAKI
santa-i-renifery_17-1120065846.jpg

Święta według Waiting :

IMG_2147.jpgIMG_2145.jpg
IMG_2137.jpgIMG_2136.jpgIMG_2135.jpgIMG_2140.jpgIMG_2132.jpgIMG_2130.jpgIMG_2124.jpg dość chwalenia się :p

Załączniki

• santa-i-renifery_17-1120065846.jpg
    santa-i-renifery_17-1120065846.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 40
  • IMG_2147.jpg
    IMG_2147.jpg
    40,4 KB · Wyświetleń: 35
  • IMG_2145.jpg
    IMG_2145.jpg
    37,7 KB · Wyświetleń: 31
  • IMG_2137.jpg
    IMG_2137.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 34
  • IMG_2136.jpg
    IMG_2136.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 36
  • IMG_2135.jpg
    IMG_2135.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 30
  • IMG_2140.jpg
    IMG_2140.jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 32
  • IMG_2132.jpg
    IMG_2132.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 32
  • IMG_2130.jpg
    IMG_2130.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 30
  • IMG_2124.jpg
    IMG_2124.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
Wow Waiting ale super! U mnie pierwszy dzień @. Po wigilii kolejna super nowina-nowa ciąża w rodzinie. 1 dzień świąt wieczorem popłakane, spięcie z mężem znowu mi zarzuca, że jestem zazdrosna o każde nowe dziecko w otoczeniu i że to nie normalne (nie jestem zazdrosna, po prostu jestem załamana tą ironią losu,że do tej pory nikt i nic a teraz WSZYSCY co mi dodatkowo przypomina o naszym niepowodzeniu i wydłużającym się czekaniu, same wiecie, że najlepiej nie myśleć, ale jak to robić kiedy co chwila nowe "radosne" wieści). Chyba muszę odpuścić temat ciąży i dziecka bo jest coraz gorzej przez to wszystko razem i wszystko z osobna.

Mitaka mnie też dobijają wieści o czyjejś ciąży, zwłaszcza, jeśli wiem, że ktoś się nie starał i wcale nie chciał. Ciężko jest odpuścić temat, przecież nagle nie przestaniemy chcieć. Musi się bardzo wiele dziać dookoła, żeby człowiek się skupiał na czymś innym a i tak działa to tylko przez jakiś czas, Myślę o ciąży każdego dnia.

Waiting cudne zdjęcia :tak:

Jak tam dziewczynki po świętach?

reklama
witacie po świętach- ja oficjalnie dziś drugi dzień cyklu, więc jak sie tego spodziewałam, wiec testowanie na 23-26 stycznia proszę zmienić i kolejny z kolejnych cykl starań- czyżbym obchodziła roczek???????????????:eek:
w święta spokój, u mnie nikt nie jest w ciąży, dlatego jest mi łatwiej.powolutku zacznę brać się za przygotowania do ślubu, więc jakoś czas będzie mijal.współczuje mitaka, bo to ciężkie wiadomości dla kobiety...przytulam mocno...

Do góry