reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
no nijak neta, nijak- okresu nie ma, ale lada dzień przyjdzie...
mitaka- czym prędzej na bete i do konkretnego gina który da na podtrzymanie i bedzie ciążę monitorował, ja trzymam kciuki z całego serca za was;)
podczytuję was, ale jakoś z pisaniem kiepsko. od lutego przenoszę mojego synka do innego przedszkola tam gdzie mieszkamy- bo do tej pory chodzil tam gdzie ja pracuje w jednym budynku. mam stresa jakbym go posylala pierwszy raz.trzymjcie kciuki. jeszcze sporo czasu bo pojdzie od polowy lutego, ale mimo wszystko...
stesknilam się za wami wszystkimi;)a gdzie fotka mieszka-SZYSZKA APELUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej dziewczynki!

Zaglądam do Was i podczytuję :)

Mitaka z całego serduszka trzymam kciuki!!!!!
Za resztę dziewczynek też i przesyłam Wam mnóstwo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!

U mnie wporządku mały rośnie jak na drożdżach, wagowo jest o tydzień starszy i kawał chłopa z niego. Za tydzień 8 miesiąc zaczynam.
Ale zleciało, dopiero razem odliczałyśmy dni do płodnych. Wierzę w że Wam też się nie długo uda i będziecie się turlać tak jak ja :happy2:. Kilogramy lecą i do porodu to mnie będą toczyć bo nie dam rady iść ;-).

Pozdrawiam serdecznie i
Trzymam kciuki za Was bardzo bardzo mocno!!!

reklama
mitaka serce az rośnie moje z waszego szczęścia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak:JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)
NETA TO SIĘ WIE, TYM BARDZIEJ, ŻE Z PÓŁ GODZINY TEMU @ PRZYLAZŁA, ale jakoś się nie smucę, bo wiedziałam, że ją dostanę ot co.
miitace naszej się udało i oby było wszystko dobrze, potem netka ty serduszkowo-walentynkowo;)
a ja właśnie siedzę i projektuję nasze zaproszenia ślubne bo sama robię, winietki i zawieszki na wódkę także;)

Ostatnia edycja:
Do góry