reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

oj waiting bidulko, współczuje noska, ale neta ma rację- na teściora to może za wcześnie?
mitaka- koniecznie daj znać jak po wizycie bo umrę z ciekawości:blink:
netka-spelnienia marzeń tych najbardziej skrywanych i samych slonecznych dni w zyciu- tego ci zycze ja:-D

reklama
Widzieliśmy pęcherzyk:happy: ale nawet nie wiem ile miał wielkości zapomniałam zapytać :oo2:Następna wizyta 12.02. Chciała mi zwolnienie wypisać żeby we wczesnych tygodniach się nie zarazić od nikogo żadnym chorubskiem, no ale nie chciałam, bo raz, że w domu bym zwariowała, dwa może się nie przeziębię....idę pić miód bo czosnek tylko w małych ilościach (antybiotyk) :baffled:

No ale jak pójdę na zwolnienie to wszyscy będą wiedzieć, a ja nawet w domu nie chce nic mówić przez najbliższe tygodnie...

w takim razie to oczywiste że musisz chodzić do pracy skoro póki co chcesz to trzymać w tajemnicy...rozumiem...tylko uważaj na siebie/na was;-)wiem, że jescze żyjecie w stresie ale głowa do góry - wkońcu do Ws uśmiechnęło się słońce i tak juz zostanie:tak:

Mitaka, super! Wielkie gratulacje!!! Zobaczysz, będzie dobrze! Uważaj na siebie, cobyś nie złapała od nikogo jakiegoś świństwa. Ja zaczęłam ciążę od przeziębienia... Netka, spóźnione, ale szczerze - Wszystkiego najlepszego!!! Zdrówka, radości i II kreseczek! Waiting, życzę Ci żebyś się szybko pozbyła nosoproblemów :) I nie przejmuj się, że test nie wyszedł, już kiedyś pisałam, że mojej koleżance wyszedł dopiero po tygodniu od spodziewanej @, więc nic nie jest przesądzone! A mój Maluszek już się w pełni ujawnił, tydzień temu miał 8 mm, serducho bije przepięknie i chyba żadnej z Was nie muszę przekonywać, że jesteśmy przeszczęśliwi :)

LISTA STARACZEK DLUUUUUUGO CZEKAJĄCYCH NA DWIE KRESKI:

Neta81 - termin niechcianej @ 12 - 14 lutego 2014
Iwu - termin niechcianej @ 19 luty 2014
Demsik- termin niechcianej @ 22 luty 2014
Waiting4Beans - termin niechcianej @ 1 marzec 2014

Ahoj.ja standardowo dostalam @. Naturalnie to my w ciaze na pewno nie zajdziemy.zaraz stuknie 2 lata staran... Zaktualizowalam liste ale przez kon kolory mi zjadlo... znow nie zrobie mezowi na urodZiny najcudowaniejszego prezentu swiata... Juz mi sie odechciewa wszystkiego...

Ostatnia edycja:
Waiting, współczucia, pierwszy dzień @ jest zawsze najgorszy.... Ale nie załamuj się, moja koleżanka zaszłą w ciąże dopiero po 3 latach intensywnych starań, zupełnie naturalnie. Trzymaj się cieplutko!

trzymaj się Waiting! nie można się poddawać, będziemy mamami!jak nie my, to kto?!!! ściskam!!

reklama
Waiting na pewno Wam się uda w końcu, ja wierzę, że Wam pomogą w tej klinice zaraz po tym jak się to ustrojstwo wypleni na pewno zaczną konkretnie działać i nie trzeba będzie długo czekać na efekty. Jak to nam powiedziała, któregoś razu lekarka "ale cieszmy się bo plemniki są, a to najważniejsze" u Was też są więc dadzą radę prędzej czy później!! Wasze dziecko będzie tak wystarane, wyczekane, wyplanowane, że ajj najszczęśliwsze na świecie!

Do góry