reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum Mikołajek będzie?[emoji7]
Tynka a jak u Was z imieniem?
Nati, Rene pokazcie Wasze maluszki[emoji173]
Nessi fajna kiecka, zawsze mozesz zalozyc do niej koturny, sa stabilniejsze i wygodniejsze niz szpilki. I na przebranie mozesz zawsze wziąść baleriny[emoji106]
Wonde jak sie czujesz?
Luska jak babcia?
Arte juzpo owulacji?
Mania pokaż kotka[emoji8]
Mum??
Anula??

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Tak sobie mama dzisiaj jest u notariusza

reklama
Zrób coś dla siebie. Mi to pomaga. Domowe spa, a jak możesz nawet to wizyta u kosmetyczki.. coś tylko dla Ciebie co Cię zadowoli. Wiem ze nie zawsze można dostrzec plusy ale może wystarczy poświęcić troszkę czasu dla siebie ? :*

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Może w weekend po zakupach i po sprzątaniu znajdę 5 min dla siebie. Pomału trzeba o świętach myśleć. Muszę się podzielić z mamą obowiązkami w domu bo będziemy się mijac a trzeba coś ugotowac.

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."

Arte ja nawet nie mam pomyslu co upiec
Właśnie ja też nie wiem co zrobić. Zapewne mamy dwie Wielkanoce i wypada zrobić minimum po jednej potrawie i nie wiem co.. mam ochotę na jajka z majonezem...a dziś tylko warzywa i ryba bo chce zrobić sobie detoks, pozbyć się balinika z brzucha...

reklama
Właśnie ja też nie wiem co zrobić. Zapewne mamy dwie Wielkanoce i wypada zrobić minimum po jednej potrawie i nie wiem co.. mam ochotę na jajka z majonezem...a dziś tylko warzywa i ryba bo chce zrobić sobie detoks, pozbyć się balinika z brzucha...

Ja mysle o 3 bicie i babce ale kupie gotowe ze dwie chyba bo nie mam talentu do ciast ale salatke warzywna zrobie

Do góry