reklama

Starania 2018

reklama
Hahahaha muszę Wam powiedzieć, że właśnie mi Maja75 uświadomiła, że dzisiaj jest 7 tak to jest jak się do kalendarza nie zagląda dni mi się pomyliły, ale jestem zakręcona☺

hej dziewczyny
Zrobiłam dzisiaj test o 5 rano bo akurat obudził mnie pecherz i niestety wyszedł negatywny, okresu brak i nie czuje sie jakbym miala dostacale jakos ze spokojem do tego podchodze bo w poniedzialek ide na bete, ale dzisiaj zauwazylam podczas kapieli, ze jeden sutek zrobil sie inny wiekszy i bardziej sie prezy, hmm nie wiem co to znaczy, w dodatku nie mieszcze sie w swoje spodnie. co o tym sadzicie?

Kinga ja mam tak często :D Niestety przy dziecku jakoś szybko umyka ten czas. A Ty masz dwójkę, więc już w ogóle Ci się nie dziwię ;) U mnie w pokoju kalendarz stanął na 27 kwietnia i nie chce mi się go ruszać xd

Pol99 ale jesteś przed terminem@? Ja bym się nie doszukiwala objawow przed, przeciez przed okresem tez woda zbiera się w organizmie. Sutkami też bym sobie póki co głowy nie zawracała, poczekaj do bety, ona prawdę Ci powie :) Trzymam kciuki :)

Adiika w zasadzie to nie wiem na jakiej dacie się zatrzymalam ale cały czas miałam wrażenie, że 7 dopiero przed nami☺ Pol adiika ma rację, ja bym też się nie doszukiwala, zawsze jak podejrzewamy ciążę to widzimy wszystkie objawy na tak☺ spokojnie czekaj do poniedziałku beta pokaże☺

Moi synowie chorują na pewien rodzaj chorób płuc.

pol no to nic nie zrobisz, musisz czekać na betę, a na typowe objawy jeszcze trochę czasu jest, chociaż ja od razy po brodawce wiedziałam o ciąży bo mi ściemniała zdecydowanie i na brzegach wybarwiona była i poszarpana jakby ale sutki nic mi nie "mówiły".

Suwaczki jak dodać?

Ostatnia edycja:
Moi synowie chorują na pewien rodzaj chorób płuc.

pol no to nic nie zrobisz, musisz czekać na betę, a na typowe objawy jeszcze trochę czasu jest, chociaż ja od razy po brodawce wiedziałam o ciąży bo mi ściemniała zdecydowanie i na brzegach wybarwiona była i poszarpana jakby ale sutki nic mi nie "mówiły".

Suwaczki jak dodać?
Znajdź sobie na jakiejś stronie suwaczek, wpisz potrzebne dane skopiuj BbCode bodajże. Wejdź na swoim profilu w sygnature i w okienku wklej ten kod. I zapisz zmiany przy kolejnym poscie powinien sie pojawic.

Cos chyba ze mną jest nie tak. Dzisiaj mam 9 dc. @ skończyła mi się w nd i trwala 6 dni, dzisiaj śluz dwukrotnie miałam zabarwiony na jasnoróżowo ze strzepkiem krwi takim drobnym:( trochę się nartwie pierwszy raz tak mam:(

reklama
no wlasnie wiem wiec bede cierpliwa, wiec jak narazie testu nie robie, czekam, pozdrawiam
Jest zbyt wcześnie żebyś miała już jakieś ciążowe objawy:tak:pierwszym najwazniejszym objawem jest brak @. Teraz Ci się spóźnia, ale przyczyną też może być nadmierne myslenie o poczęciu dziecka, ewentualnie przesunela Ci sie owu i @ może się spóźnić. Czy tak czy siak trzymam kciuki :tak: &&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry