reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania 2019!

reklama
Zrobiłam przed chwilą test i cień cienia wyszedł [emoji22] co prawda mocz po całym dniu sikania co chwilę był już prawie biały (przepraszam za określenie) ale już powinny wychodzić ciemniejsze :(( jutro idę na kolejną betę ale już bez nadzieji że będzie maluszek :(

U mnie mocna kreska byla.dopiero przy becie w tysiacach. Czyli jakies okolo 10dni po spodziewanym okresie. Bedzie dobrze :)

Mnie bolal okropnie jak w najgorszy okres. Do tego plecy. Tez sie bardzo tym martwilam. Kiedy do lekarza ?
Ooo właśnie tak. I od razu przypomina mi się poronienie :( do lekarza nie wiem kiedy :( przy becie na poziomie 66 nic nie zobaczy jeszcze. Lekarstwa mam w domu. Jeszcze dzisiaj w robocie się naciekalam i trochę dzwigalam głupia [emoji17]

reklama
Do góry