• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Neta w takim razie kciuki za następny cykl &&&&&&&&&&&!!!! Musi sie udać!

Martoocha a Ty jutro testujesz?

Elka a co dobrego jadłaś?

Gatto a co tam u Ciebie?

Iza kciukasy za serducho zaciśnięte &&&&&&&&&&!!! Im więcej osób trzyma tym lepiej!!!!

Karo bardzo dobrze, że pojechałaś! Cieszę się że z Wami wszystko ok!

Marta pewnie, że powinnaś pójść na spotkanie! Przecież mamy równouprawnienie :)! A co do nerwów na faceta to ja dołączam do grona! Myślałam, że zacznę nożami w mojego rzucać :wściekła/y:! Źle sie czułam i powiedziałam, żebyśmy do szpitala podjechali bo sie martwię, a on do mnie, a co będzie jak mnie zatrzymają przecież jutro do pracy musi pójść :/! Jakby to co sie dzieje ze mną w ciąży mogłabym zaplanować??? Pojechaliśmy i lekarka zastanawiała sie czy mnie zatrzymać, bo trochę dużo mam tych powikłań w ostatnim czasie, ale mam dużo odpoczywać i sie nie denerwować. A mój mąż obrażony na mnie i fochy wali- taką awanturę mu zrobiłam, poryczałam sie a teraz leże i pije melise. Masakra z tymi chłopami!

reklama
Wikama nosz kurrrr co z tymi chlopami...bez kitu oni sa z innej planety, ja mojego tez czasami bym ubila zakopala odkopala znow ubila i jeszcze raz zakopala:-D:-Dale kocham go nad zycie;-)a jadlam na obiadek kartofelki i karkoweczka w sosie i surowka z kiszonej kapuchy (walowke od mamy wczoraj dostalam ;-)) a na deser napoleonka i herbatka ledwo siedze:eek:spokojnosci zycze pelen rilax

Dziś zatestowałam i po 30 min jakieś MEGA delikatne dziadostwo się pojawiło (wiec generalnie to oznacza test nieważny), więc czekam i testuje najwcześniej we wtorek..o ile @ się nie pojawi.. na razie zalewają mnie fale białego lepkiego śluzu.. 2 razy latałam do kibla z przerażeniem że @ się zaczeła a ja podpaski nie mam:sorry2:.
Co ma być to będzie..jak nie tym razem to następnym :tak:. Jestem jakos zrelaksowana i nie mysle o tym za dużo :) a to dla mnie nowość :)

Ostatnia edycja:
Wikama co za.....
Pewnie jest zazdrosny :no:
Postaraj się olać to zachowanie.

Marta idź i baw sie nawet przez 5 godzin :tak:
Należy ci się.

Dziś zatestowałam i po 30 min jakieś MEGA delikatne dziadostwo się pojawiło (wiec generalnie to oznacza test nieważny), więc czekam i testuje najwcześniej we wtorek..o ile @ się nie pojawi.. na razie zalewają mnie fale białego lepkiego śluzu.. 2 razy latałam do kibla z przerażeniem że @ się zaczeła a ja podpaski nie mam:sorry2:.
Co ma być to będzie..jak nie tym razem to następnym :tak:. Jestem jakos zrelaksowana i nie mysle o tym za dużo :) a to dla mnie nowość :)

A może betę sobie zrób hmmm?

Dzięki dziewczyny, utwierdziłyście mnie w przekonaniu że nie jestem egoistką chcąc pójść. W sobotę ma przyjechać moja przyjaciółka z mężem i nocować- mam nadzieję, że będą chcieli pójść bo ona też kiedyś pracowała w mojej firmie. Wtedy mąż zostanie z małym :-) tylko trzeba by się na bóstwo zrobić z tej okazji hehe. Już się cieszę, że wyjdę do ludzi.

Martusia &&& żeby @ nie przyszła i za ten wtorkowy test.

Wikama a trzeba bylo zostac w tym szpitalu, przynajmniej cisza i spokoj. U mnie juz sie chlopaki obdzielili obowiazkami a ja jak wroce to bede tylko lezec. Najedli sie strachu, ja z reszta tez. Pomiar szyjki jutro, wieczorne ktg idealne. Wyniki cyto rano, kontrolne badanie moczu rano, to moze mnie po poludniu puszcza...

Mala podokazywala rozbawila personel, wyjadla mi slodycze;-) wyczyscila chusteczkami brzuszek dla baby, porysowala i nawet nie bardzo chciala jechac no ale pozno jak na nia juz bylo;-)

reklama
Myszko pewnie to zostanie w szpitalu nie byłoby głupie w moim przypadku, bo porobiliby mi wszystkie badania, skontrolowali tego torbielka u Maluszka, u mnie może jakiegoś zakaźnika by dorwali i lepiej dobraliby może leki bo faszerowana jestem jak kaczka. Ale moja Wiki ma ferie, jeszcze tydzień i miałaby przerąbane gdyby M. musiał pracować z domu. Strasznie mnie dzisiaj zawiódł, nie spodziewałam sie że może sie tak zachować... Ach...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry