reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po straconej ciąży

Aha dziękuję że odpowiedź
Myślę że jeśli chodzi nam o dziecko to jestem w stanie zaakceptować cenę
Dostanę go bez recepty????
Tak, dostaniesz go bez recepty, tylko ze najpierw pewnie trzeba bedzie go zamowic w aptece. Bo nie jest tak czesto kupowany. Ja za 60 zaszetek zaplacilam ok 135zl. Pije jedna dziennie i do tego biore jeszcze kwas foliowy. Mozesz zapytac o to swojego lekarza co o tym sadzi ...

reklama
Może i dobrze powiedział
Ale jednak to jest ogromna strata i zawsze będzie się o tym pamiętać
To byłA moja wyczekiwana ciąża tyle lat czekałam i takie przeżycie:-( taka strata:-(
Rozumiem Cie... co innego jak kobieta stara sie latami, udalo sie i potem takie cos spotka.. kiedy poronilas jesli moge zapytac?

Nie słyszałam... Co to takiego?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Jest to pasek poswiecony przes siostry dominikanki z krakowa. Mozna sie nim przepasac w pasie i nosic caly czas od momentu checi zajscia w ciaze. Sa do tego jeszcze modlitwy do sw. Dominika, ktory jest patronem kobiet w ciazy, bezplodnych i tych ktore chca zajsc w ciaze. Ja sama go mam i caly czas go nosze odkad sie o nim dowiedzialam po poronieniu

Niby tak, ale znowu jest dużo informacji o tym, że dużo kobiet ma problem z przyswajaniem kwasu foliowego albo nawet, że długotrwałe branie kwasu foliowego ma jakiś związek z autyzmem.
Ja raczej nie ulegam tego typu panice, ale mam wrażenie, że lykanie codziennie kwasu foliowego przez kilka miesięcy to trochę za dużo :)
Tzn musi być jakiś złoty środek
Nie słyszalam nic o tym.. hmm... wiem wlasnie ze duzo kobiet nie przyswaja tego kwasu i mimo ze biora i tak maja niedobór:/ moja córka ma aspergera, ale z nia nie zazywalam kwasu foliowego, byla chora po urodzeniu i ja trzymam sie opcji ze choroba na to wpłynela. Trudne to wszystko...

Niby tak, ale znowu jest dużo informacji o tym, że dużo kobiet ma problem z przyswajaniem kwasu foliowego albo nawet, że długotrwałe branie kwasu foliowego ma jakiś związek z autyzmem.
Ja raczej nie ulegam tego typu panice, ale mam wrażenie, że lykanie codziennie kwasu foliowego przez kilka miesięcy to trochę za dużo :)
Tzn musi być jakiś złoty środek
No tak. Zawsze sa jakies plusy i minusy zazywania lekarstw. Wiadomo, ze nie bedzie sie go zazywac przez lata, tylko jakis czas.

Jest to pasek poswiecony przes siostry dominikanki z krakowa. Mozna sie nim przepasac w pasie i nosic caly czas od momentu checi zajscia w ciaze. Sa do tego jeszcze modlitwy do sw. Dominika, ktory jest patronem kobiet w ciazy, bezplodnych i tych ktore chca zajsc w ciaze. Ja sama go mam i caly czas go nosze odkad sie o nim dowiedzialam po poronieniu
I co ten pas ma pomóż ???
Nie mam pojęcia czy to pomoże
Modlimy się i i tak nie ma upragnionej ciąży
A ja bym chciała w końcu zobaczyć te upragnione dwie kreseczki...u

Cześć dziewczyny ☺ będzie dobrze zobaczycie wszystkie doczekamy się w Nowym Roku naszych upragnionych bobaskow czuje ze się uda ja pisze się na wrzesień ☺ kto ze mną ?☺
Mam 4 dzień @ wiec już niedługo staranka wczoraj sobie wyliczyłam ze w Wigilię będzie największą szansa na zajście w ciaze ☺wiec to musi być szczęśliwy dzień ☺☺☺

reklama
Cześć dziewczyny [emoji5] będzie dobrze zobaczycie wszystkie doczekamy się w Nowym Roku naszych upragnionych bobaskow czuje ze się uda ja pisze się na wrzesień [emoji5] kto ze mną ?[emoji5]
Mam 4 dzień @ wiec już niedługo staranka wczoraj sobie wyliczyłam ze w Wigilię będzie największą szansa na zajście w ciaze [emoji5]wiec to musi być szczęśliwy dzień [emoji5][emoji5][emoji5]
Obys miala racje. Ja tez sie pisze na wrzesien... [emoji6]

Do góry