• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Mamo Aniołeczka Natalki - witaj tutaj :-) rozgość się ja też niedawno tutaj dołączyłam i dziewczyny są super:)
Zapominajko - jak ja się cieszę ,że wszystko u Ciebie idzie ku dobremu to daje dużo nadziei :tak:
Karo- już trzymam kciuki za wizytę będą na pewno kolejne super wieści ;-)
a dziś mój M wrócił wcześniej i wiecie co zrobił surówkę do obiadku i jeszcze ciasto jabłecznik złoty facet :-), a ja powiem Wam do ciast mam lewe ręce w zwykłym murzynku mi zakalec wychodzi ,a jak zrobiłam biszkopt z 8 jaj to wyszedł strasznie cieniutki :eek: nie wiem co nie tak robię miał być ponoć to tak prosty przepis ,który każdemu wyjdzie ,a mi nie wyszedł
:eek:.
Nanu - fajny filmik nie zdawałam sobie sprawy ,że plemniki napotykają na tyle przeszkód teraz już wiemy dlaczego czasem nie od razu się udaje zajść w ciążę.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
test wam wrzuce

a1.jpgPICT0651.jpg

kurcze ciezko zrobic zdjecie, ale wyglada tak,ze przedwczoraj 10dc byla blada krecha, wczoraj nie bylo zadnej (11dc), a dzis jest ciemniejsza niz taz z przedwczoraj ale nie tak wyrazna jak testowa.....

w rzeczywistosci wszystko wyglada duzo wyrazniej....

jak teraz patrze na to co wam zalaczylam to nic nie widze ehhh ale na zywo tak jak pisalam

Załączniki

• IMAG1294.jpg
    IMAG1294.jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 41
  • IMAG1295.jpg
    IMAG1295.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:
Skok tempki już chyba miałaś no nie ? nie znam się za bardzo na temperaturze ,ale chyba jak jest skok to znaczy ,że owu następuje dobrze kombinuję?

ja tak coś czuję że tempka jutro spadnie, pojutrze owu i wtedy wzrośnie.... ale zobaczymy:)

tylko co zaznaczyc? test negatywny czy pozytywny dzis?:P

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry