ameritum
Fanka BB :)
Ameritum a jaki wózeczek sobie upatrzyłaś?
Izko, zastanawiam się nad Tako Warrior, albo Tako princess, oba 3w1 w wersjach używanych, bo niestety nowe mają ceny zaporowe jak na moje fundusze
Poza tym mają skrętne, przednie, pompowane kółka co zapewne ułatwia manewrowanie wózkiem w marketach, no i kosz na zakupy musi być. A z kolorów to w sumie każdy, byle nie róż czy fiolet ;p Poza tym jeszcze nie wiem co będę miała, hehe. Celuję na razie w brązy i zielenie, są praktyczne.
Carrolina, dzięki za cenne wskazówki co do zabudowanej budki. Na to nie zwracałam uwagi, a faktycznie zima za pasem ;p Ten twój model wózka wydaje się mieć spory koszyk na zakupy? Może rozejrzę się po takich modelach.
Karaiwina, u mnie to samo. Każda propozycja imienia czy to chłopięcego czy dziewczęcego to mina skrzywiona i nieee. A jak zapytam, a jakie byś chciał? To zero pomysłów, albo słyszę, że nie pora się jeszcze nad tym zastanawiać. ;p Kurde, no to kiedy ja się będę zastanawiać, podczas porodu?!
Mambella, witaj. Gorąco ściskamy i przytulamy. Wiemy jak to jest, niestety większość z nas jest po #. Ale widzisz ostatnio jaka piękna lista zafasolkowanych nam się utworzyła. Ty też niedługo sie na niej znajdziesz.
Celto, aż 3-kę?! Wow, ale będziecie mieli wesoło, tyle dzieciaków do kochania. Trzymam kciuki za pomyślną i szybką rozprawe sądową. Kurcze, sądy powinny się sprzężać, przecież tu chodzi o dobro dzieciaków.
pietrucha_ wspaniale! A moja stara ginka (do której juz nie chodzę) nakrzyczała na mnie jak juz wiedziałam, że jestem w ciąży a czekałam na wizytę bo plamiłam, że nie można brać luteiny i dupastonu naraz (nie wiem pogryzą się czy jak?!), hahaha, widać można, bo i Ty i ja mamy teraz ciążę jak malowaną
Agawaa, weź Ty zrób testa, co? Ja też plamiłam w styczniu...