reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

No ja własnie powiedziałam że jeśli tylko mogę coś poprowadzić to ok. Ja jestem po pedagogice i bronię doktorat z komunikacji społecznej, ale jedyny przedmiot, który miałam na studiach z tych które pozostali prowadzą w tej katedrze to filozofia. Zresztą nadgodzin jest tam tylko 35 (pensum na 1 semestr to 105), więc i tak to chyba nie wystarczy. Poza tym odebrałabym te godziny ludziom po studiach z filozofii. Seminarium mi nie chce dać (może nie może) bo jeszcze jestem przed obroną a musi go prowadzić dr. Godzin z retoryki (pokrewnej komunikacji) nie chce dać bo już od poniedziałku ma je prowadzić (jak zawsze zresztą) umówiona kobieta.:confused:
Nie zazdroszczę jej (mojej szefowej) sytuacji, tym bardziej że wstrzymanie naboru to nie jej decyzja i też jest zła, ale macie rację - przedstawię jej swoje argumenty i przepraszam ale nie mogę pomóc:cool2:. Niech sobie ktoś inny z tej Katedry weźmie zwolnienie - wszyscy zdrowi? - to tak jak ja. Ma dziś jeszcze dzwonić wieczorem.

No ale co się zanstresuję to moje. I malucha:shocked2:

reklama
Witam Zuze!
Pandorax- kombinuj i nie daj sie wygrysc !
ja dzis opiekuje sie malym Patrykiem.
Musialam poprosic pracownikow mojego P. zeby mi z powrotem przywiezli klimatyzacje i zamontowali w oknach bo upal siega ponad 30 stopni i wilgoc dochodzi 90%. Zaslonilam wszystkie zaluzje zeby slonce nie wpadalo do domu ale niewiele pomoglo.
Slabo mi sie zaczelo robic i krecic w glowie.
Krew z nosa mi sie nie leje ale pepek sie wypycha powoli.
mam mnostwo pracy przed jutrzejszym przylotem rodzicow

Dziewczynki życzę Wam miłego weekendu. Ja zaraz lece do rodziców. Moze sie jutro rano odezwę ale zobaczymy jak to bedzie....Moja mamunia zrobiła dla mnie gołąbki i jakis placuszek upiekła- mniam mniam....
Wy duzo odpoczywajcie i nie dajcie sie jesiennej beznadziejnej aurze. Buziaczki robaczki:-D

heh Pumi to ja juz cie widze jak ty dzisiaj szalejesz pewnie nie zasniesz z wrazenia po tak długim niewidzeniu sie to jutro bedziesz miała duzo wrazen ja po 2 miesiach nie widzenia z rodzicami płakałam bo juz teskniłam

W tej ciąży krew mi leciała z nosa tylko 2 razy ale poprzednio miałam ten sam problem. W ciąży krwi bardzo przybywa i podobno jest to częsta przypadłość przyszłych mam. Lekarz kazał mi łykać wtedy rutinoscorbin, ale nie wytłumaczę wam dlaczego bo nie pamiętam.
Pumi, ja już bym chyba wolałą te upały niż taką szarugę jak u mnie za oknem.

No Donia- takie z nas duze dziewczynki a za rodzicami placzemy hihhi- ja nie widzialam 3 lata.
juz sie troszke lepiej czuje bo ochlodzilo sie w domku od klimy. ale bylo podbramkowo.
Asia a ty tez sie baw dobrze u rodzicow i wypocznij. Ja i tak nie spie od 4 dni bo pelnia ksiezyca jest

Hej, ja właśnie wróciłam ze szkółki, dzisiaj były świetne zajęcia z wizażu i stylizacji:tak::tak:.
Witam nową mamusię:tak:
A Rutinoscorbin polecany jest przy krwotokach z nosa, bo wzmacnia naczynia krwionośne.
Dzidzia cieszę się ze u Ciebie lepiej i że z Danielem zaczyna Ci się układać, może uda się namówić Go żeby z Tobą chodził.
Pumi mojej przyjaciółki mąż wczoraj przyleciał do Stanów i jak wysiadł z samolotu to doznał szoku jak tam jest gorąco, biedny nieprzyzwyczajony, bo w Polsce zimno.:-D:-D:-D.
A ja 2 października do lekarza, ciekawe ile mały już waży, bo ja chyba mało przytyłam a i brzuszek nie bardzo urósł:baffled::baffled:
Nadal mnie boli brzuch, już nie wiem co robić...............:no:

reklama
Myszorka i co Ci wyszło z tego doświadczenia z datami pierwszych ruchów?
Dziewczyny ja nadal nie mam kreski, ciekawe czy jeszcze się pojawi......................:confused:
Helenko a Ty z takim ciśnieniem nie powinnaś z domu wychodzić,lepiej zadzwoń do lekarza.

Do góry