reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Pumi nieprzesadzaj, masz śliczny brzusio ciążowy.A na zdjęciach wyglądasz ekstra:tak:
A an poprawę humoru pójdź do kosmetyczki na jakiś fajny zabieg.
Albo zapal sobie świeczki aromatyczne, obejrzyj dobrą komedie i koniecznie zjedź coś słodkiego:-):-)

reklama
Właśnie skończyłam małe sprzątanko, powycierałam kurze, wyczyściłam lustra i pozmywałam naczynka.
Zupka się gotuje, rybka smaży....
Czekam na mężusia , niebawem ma wrócić z pracy:-D:-D
Komórka mi sie zepsuła!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:
Wyłączyła się i nie chce się włączyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yyy. Nie przypominam sobie, żebym się aż tak kulinarnie produkowała :-D Ananasy to wpierdzielam, ale same :p
Nawet w porzo te krokiety, tylko ten sos to chyba nie jest taki typowo farszowy :-D
Kurdę, nie umiem gotować, ale pocieszam się, że za to mam mnóstwo innych zalet, hihihih :-p

witam
ja po wizycie u gin LEŻEĆ szyjka króciutka ale zamknięta!!!!!! no i garsć leków na anemie!!!!!!!ale waga sie ruszyła 3kg wiecej takze od początku mam na liczniku 9
wyszło bieganie mieszkaniowe
Raf pojechał do Poznania odebrać nasze łózko na pon i wtorek wziął wolne zeby sie przeprowadzac a JA? musze leżeć nie chcę iśc do szpitala a jeszcze dzisiaj dowiedziałam sie o koleżance która miała termin na 8-01 wczoraj odeszły jej wody i.... miała niby rodzić ale powiedzieli że dziecko ma małe szanse musiałobybyc bardzo silne żeby przezyć!!!!!!! az mi sie włos zjeżył mówie wam dziewczyny
dzis i jutro LEZE zobaczymy moze do poniedziałku powoli troche ppopoakuje mama z RAFEM przewioza potem mnie tam zawiozą ??????

Pumi przypomniałam sobie coś.Rozmawiałam dzisiaj z naszą panią fizykoterapeutką i on aodradza stosowani tego urządzenia, które Ty stosujesz.To jest urządzenie, które pulsuje i nie powinno si stosować w ciąży, nawet jeśli jest bardzo delikatne.Może wywołać skurcze.
Masaż jak najbardziej ale takie ruchy jak: uciskanie, ugniatanie, oklepywanie i wibracje są ZAKAZANE

Myszorka to teraz masz leżeć ile się da!A Ty przeprowadzką się nie przejmuj, poradzą sobie bez Ciebie.Ty masz dużo odpoczywać.Dzidzia jest najważniejsza.
Będzie na pewno ok.
A co do anemii, to wcinaj buraki, brokuły, czerwone mięso, ciemnoczerwone i ciemnozielone warzywa, wątróbkę i kaszankę jeśli lubisz

anju78 co do szpitala nie panikuj kochanie najważniejsza jest fachowa obsługa a t5ak naprawdę POŁOŻNA a to że sala komunistyczna i prysznice jakies tam ? bedziesz tam 3-4 dób w najgorszym wypadku 9 przy CC Ja jakos sie tym nie przejmowałabym jak rodziłam KOKO to wybraliśmy wręcz nasz powiatowy szpital a nie KLINKKĘ SW RODZINY czy tak znany szpital na POLNEJ w takich szpitalach to masówka RODZIĆ PO LUDZKU w extra warunkach mają w d..... nawet po 24 h czasami wypiują do domu i radz sobie sama (to wiem z opowiadań przyjaciół) a jak tam idziesz to super muzyczka relksująca osobna sala po porodzie zapłacisz idziesz i .... na tym koniec a rodzisz ???
zresztą powiem szczerze po pierwszym porodzie wyzbyłam sie wstydu (w jakiej tam częsci i znaczeniu) prysznic bez drzwi w kabinie bo jak by krwotok to szybciej cie wydostaną chodzisz bezz gaci bo jakby co to kazda sekunda sie liczy i nie beda sie bawic z gajdami a koszulki szpitalne siegają do pół dupki :sorry::sorry::sorry: JEZUS znowu to mnie czeka
dziewczyny na salach gadają dosłownie o wszystkim a jak przychodzi do dezynfekcji krocza to tylko drzwi ci zamkną
MAM NADZIEJE ZE WAS NIE PRZESTRASZYŁAM :crazy::crazy::crazy:

reklama
buraczków po anemii z koko nie tknę wyciskałam sobie soczek do dziś czuję smak jakby ziemi w ustach a fe!!!!!!
tak wiem ze dzidzia najwazniejsza i dlatego KONIEC niech to trwa jestem taka zła na rafa ze niech zobaczy jak to jest zająć sie KOKO i jeszcze cos zrobić juz dzis do południa poczuł troche jak to jest
nie bede was zanudzać moimi problememi z mezem .... mam nadzieje ze jakoś sobie dam rade:confused2:
KOCHAM WAS ZA TO ZE JESTEśCIE A SAME PEWNIE TEZ JE MACIE
staram sie leżeć jak nawiecej moze moja szyjeczka sie wydłuzy
ZDJąTKA MIESZKANKA POKAŻE NA 1000%

Do góry