reklama
mili nie wkręcaj sobie, bo jak się stresujesz o opóżniasz okres!! (przynajmniej ja tak sobie wmawiam i dlatego wciąż nie mam 2)
a ja wchodzę w dżiny sprzed ciąży, 30/28, w pasie są ok, za to nogawki... wyglądam jak joł ziom takie szerokie!
a ja wchodzę w dżiny sprzed ciąży, 30/28, w pasie są ok, za to nogawki... wyglądam jak joł ziom takie szerokie!
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
PRZESTAŃCIE SIE DENERWOWAC bo napewno tego okresu nie dostaniecie, ale tak jak wam wzystkie pisza wcale nie powiedziane ze musicie go teraz dostac bo karmicie moze ten pierwszy to bylo tylko oczyszczeniem organizmu i teraz bedzie spokoj.
Dziuba ziomialkooooo kochana nie stresuj sie!!!
pytalas sie gin czy @ trwa tyle samo jak przed ciaza (jesli mialas regularna) czy nie???moze to znow musi sie unormowac blagam Cie bedzie dobrze!!!gratuluje chrzesnicy
Mili spokojnie.....nazarlas sie czegos to od tego masz zgage albo ze stresu nie pogryzlas dobrze i zoladek wiecej kwasu wytworzyl
;-)Agne ja robie tak samo jak Ty hihi chociaz nie smiem watpic w sposob naszej ziomalki

a testy daja prawdziwy wynik dopiero po 2 tyg od dnia spodziewanej @

tak to moga oszukac przeciez dopiero zmieni sie poziom hormonow a kom jajowa jest zaplodniona w jajowodzie i trwa tydzien zanim sie podzieli i zagniezdzi w jamie macicy

ja kiedyś zrobilam test i wyszła jedna kreska taka widoczna a druga taka zamazana i tak się wtedy przestaszyłam ze powiedziałam sobie że już nigdy nie zrobie testu! a to było wynikiem właśnie zmian hormonalnych przed samym okresem, bo od zrobienia test po 4godz dostalam @
na pewno będzie dobrze... oby!
lecimy na spacerek bo się mloda w końcu wyspała
na pewno będzie dobrze... oby!

reklama