reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

dziuba, Ja w takiej sytuacji idę do salonu, żeby poinformować, że umowa się kończy i czy mają dla mnie coś ciekawego, bo chcę zmienić operatora ;-)

reklama
mili nie wkręcaj sobie, bo jak się stresujesz o opóżniasz okres!! (przynajmniej ja tak sobie wmawiam i dlatego wciąż nie mam 2)

a ja wchodzę w dżiny sprzed ciąży, 30/28, w pasie są ok, za to nogawki... wyglądam jak joł ziom takie szerokie!

Dziuba strasznie sie boje zrobic test no ale chyba jednak bedzie trzeba a tak sie boje, masz racje nie bede se wkrecac pozyjemy zobaczymy:baffled:

PRZESTAŃCIE SIE DENERWOWAC bo napewno tego okresu nie dostaniecie, ale tak jak wam wzystkie pisza wcale nie powiedziane ze musicie go teraz dostac bo karmicie moze ten pierwszy to bylo tylko oczyszczeniem organizmu i teraz bedzie spokoj.

Dziuba ziomialkooooo kochana nie stresuj sie!!!:no:pytalas sie gin czy @ trwa tyle samo jak przed ciaza (jesli mialas regularna) czy nie???moze to znow musi sie unormowac blagam Cie bedzie dobrze!!!gratuluje chrzesnicy:-DMili spokojnie.....nazarlas sie czegos to od tego masz zgage albo ze stresu nie pogryzlas dobrze i zoladek wiecej kwasu wytworzyl:angry:;-)Agne ja robie tak samo jak Ty hihi chociaz nie smiem watpic w sposob naszej ziomalki:-p

a testy daja prawdziwy wynik dopiero po 2 tyg od dnia spodziewanej @:baffled::baffled::baffled:tak to moga oszukac przeciez dopiero zmieni sie poziom hormonow a kom jajowa jest zaplodniona w jajowodzie i trwa tydzien zanim sie podzieli i zagniezdzi w jamie macicy:nerd:

ja kiedyś zrobilam test i wyszła jedna kreska taka widoczna a druga taka zamazana i tak się wtedy przestaszyłam ze powiedziałam sobie że już nigdy nie zrobie testu! a to było wynikiem właśnie zmian hormonalnych przed samym okresem, bo od zrobienia test po 4godz dostalam @
na pewno będzie dobrze... oby! :laugh2: lecimy na spacerek bo się mloda w końcu wyspała

reklama
Do góry