reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA OLISIA! NIECH ROŚNIE ZDROWO!

Albi,
w życiu bym tyle nie wydała na ciuchy dla małej :-D Sama wolałabym sobie za to coś kupić :-p Przynajmniej nie wyrosnę z tego szybko ;-D
esti, Ślicznie wyglądałaś na tym weselu :-)

czyli jak moj Kubunio zasypia ok 21 a budzi sie na amku miedzy2-3 to nic mu nie bedzie jak wypije pol szklaneczki piwka???moze chociaz Reds'a chociaz one tez sa dosyc mocne ale zawsze soczku troche maja a uwielbiam jablkowego!!!:sorry2:

Agnie dla Siebie tez kupuje. Dostane zjeby kiedys od meza bo mam kilka par spodni,koszul i staników, nawet z nich nie zdjełam jeszcze metek a mają juz po kilka miesiecy a staniki nawet z rok ale teraz cyc wiekszy niz sprzed roku:-p.

basiu nie martw sie ja tez nie wydaje tyle na ciuchy, szczerze to prawie wogole nie wydaje bo mam brata straszego od Wiktora i wszystkie ciuszki po nim, w tym miesiacy wydakam na malego (ciuszki) 90 zł bo na inne rzeczy to na bierzeco oczywiscie (pampersy. kremy, chusteczki itd.) my bylismy na spacerku mimo ze tylko 12 stopni i ciemno jak diabli ale nie pada wiec 2 godzinki pochodzilismy.

Maniunie witaj:-)salik ma racje opowiedz cos o sobie:-p

salik ja mam bzika na punkcie ramek i zdjec Kubunia:tak:teraz jeszcze splacamy laptopa-dzieki czemu nie musze sie prosic D. - brata Ł. o kompa i swobodnie moge Wam poscieci czas:tak:dopiero teraz zrobilam Kubusiowi zakupy ciuszkowe co Wam pokazywalam na zdjeciach i to wylicytowane na allegro -no wlasnie to moja nowa zdobycz dzisiejsza heheeh BLUZECZKA PUMA (346497279) - Aukcje internetowe Allegro i all za smieszne pieniadze ta bluzeczka udalo nam sie wylicytowac na 8.50zl :rofl2:(plus przesylka ).
salik jak Ci idzie nasza lekturka???????ja dopiero dostalam ja 2 dni temu i jestem na 2 rozdziale a moje dziecko wyszlo w tescie ze ma temperament Zywczyka:sorry2:no coz prawdziwy charakterek:-D a i zapomnialam Wam napisac wczoraj przestalam plamic!!!:-)salik u nas tak samo -tak zachwailam rano , oddalam slonko Dziubie i w rezultacie zostalam w domu bo jakos nie zebralam sie w sobie:baffled: wczoraj pisalam ze Kubus walnal megaaaaa kupke(bylam w niej ja ,on i dywanik i pielucha tetrowa bo mu ja podlozylam jak lecialo :sorry2:dzisiaj pomimo niedzieli wypralam to wszytsko recznie (oprocz dywanika)i mam cale palce pozdzierane tak zawziecie to robilam:dry:ała.......

dziekuję za miłe przywitanie.:-)
Mam na imię Dorota. Mam 27 lat. Mieszkam w Warszawie na Tarchominie.
10.01.2008r zostałam mamą Roberta:rolleyes:

B-Asia Widziałam to ubranko co kupilaś...ale ono jest chyba troszkę zniszczone

reklama
witamy nową koleżankę!!

my bylismmy na długim spacerku, pomeczę Was trochę zdjęciami:

w ramach wyjaśnienia:
1) nasza dzidzia słodko śpi na spacerku
2) loff (jak widać - juz pogodzeni)
3) moje marzenie takiego mieć - mini morris :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
4) tak moje dziecko zajada poduszke
5) piąstki - rarytas!!!!!
6) a tak Martynka rozmawia z kwiatkami z kanapy

Do góry