reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
to mój Kacperek jadł zwykle o 6,9,12,15,18,21, i 24
a teraz jak sie go wykapie przed 21 lub po to najedzony i czysty idzie spać o 22 i przesypia posiłek o 24 i 3 ale za to budzi się na jedzonko o 4 a potem o 6 i znowu co równe 3 godziny:-D
jakby nie mógł zaczekać do 6:dry:

no to aj mam te z kubusia,mi bo sprawdziłam, a teraz zostało mi kilka hagisów i pól mega paczki pampersów, to oszczędzam hagisy na kupki ale jak tu przewidzieć kiedy on zrobi kupkę:baffled:

z tym , że teraz mam taki problem bo po szczepionce we środę zrobił gigantyczną kupę w piątek, tak gigantyczna, ze i pachy musiałam mu myć normalnie wyrzuciłam bodziaka bo nie będę go prała, no mówię wam kupa złożona z 3 co najmniej kup :szok::szok:. no i do tej pory nie zrobił jeszcze kupy( od piątku). a zawsze robił codziennie rano lub co drugi dzień tez rano a tu tyle dni nic ale za to prutki to takie śmierdzące wali, ze szok:tak::-D:-D

i taką mam teorię, ze chyba wysrał wszystko :szok:co miał bo po szczepionce może być różna reakcja ogranizmu dziecka a teraz chyba musi się trochę nazbierać.
poczekam jeszcze może ze dwa dni a potem to chyba czopek:dry:
ale dzisiaj to już idę na zakupy i kupię hagisy

Prognoza sie sprawdziła i mamy piękne słońce i cieplutko, w cieniu 17 stopni.Oliś jest z moją babcią -czyli swoją prababcią na spacerku:tak:.Ja sprzątam ,piorę, prasuję i robię ciasto cytrynowe.
Nam pieluszki sponsorują dziadkowie :-)

Esti- ale Ci dobrze, że dziadkowie sponsoruja pieluchy. sczesciarz z Olisia ze ma takich dziadkow:-)
My uzywamy ostatnio sleep&play i jestem nawet zadowolona. Sa mieciutkie i ładnie pachną:-)
Jestesmy po spacerze. N arynek nie dojechalismy bo Borys odstawił mi koncert i musialam sie wracac. Kurcze od tej szczepionki cos niespokojny jest.
Po drodze kupiłm sobie okulary przeciwsłoneczne. Maz mnie zastrzeli jak sie dowie ile za nie zaplaciłam (250 zeta). Ale kurcze okulary to ja musze miec porzadne bo mam chore oczy.
Dzis na obiad gulasz. Nie mam weny.

no to dołączam do grona wyrodnych matek :) bo po jedzeniu odkładam małego do łóżeczka i wychodzę z pokoju:-)a on po 10 min zasypia ...........

No to ja też dołączam. Jak płacze to go biorę, ale jak najedzony i przeiwnięty to staram się włożyć go do łóżeczka i żeby usnął sam. Czasem mu wychodzi, np przed chwilką, a czasem trzeba go dotulić porządnie i dopiero usypia.

Asiu ja ze wzrokiem mam wszystko w porządku a w salonie optycznym upatrzyłam sobie okulary przeciwsłoneczne za 90zl..................te co sprzedają to badziew po 30zł...................bo wcale nie chronią oczu od słońca
O wzrok trzeba dbać tym bardziej jak masz problemy:tak:

Asia S ja teraz chce wypróbować te pieluszki :-)

ja bym chciała sponsora na mleko dla małego bo u nas więcej kasy idzie na mleko niż na pampersy :szok: przez 2,5tyg Robert zjada 12 pudełek mleka:baffled:

reklama
dajcie znac jak wam moje przepisy powychodzily:tak: w gdansku super pogodna ale wiatr jest polnocny od morza, ale slonce piekne, nareszcie! wczoraj zrobilam to kokosowe ciasto i niestety nie polezalo, Lukaszek sie nim zajal:laugh2:

Do góry