reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Dziuba jak masz dziewczyno wene to piszzzzzzzz. Najważniejsze to zacząc, pyem już jakos pójdzie...:tak:
Dzięki dziewczyny.tak, tak wiem ze to już kawał chłopa i jest co na rękach ponosić.hiiiihh

Esti- Borysek nadal ulewa. mniej niz na poczatku ale ulewa:-:)-(
Co do jedzenia dla dzieci to mi pediatra mówiła, że lepiej podac ze sloiczka niz teraz samemu cos przyrzadzac no chyba ze masz wlasne pole i teraz rosna ci marchewki. Bo te marchewki i jablka ze sklepu to jest szit i mozna tylko dziecku zaszkodzic... wiec lepiej podac ze sloiczka(jak juz trzeba) bo to jest przetestowane...

Asia moj tez ulewa ale nie ma co sie przejmowac. Mojej kolezanki corka ulewała do 1,5 roku i wszystko było ok. Mojego kolegi z pracy syn ma 10 miesiecy i tez jeszcze ulewa i jego mama jest pediatrą i mowiła, ze do roku to norma.

Albi- ja sie nie przejmuje ale prania mam codziennie mnostwo;-)jest to uciazliwe ale co zrobic- trudno sie mowi. Moja tesciowa bardziej to przezywa ode mnie i za kazdym razem mi powtarza ze to przeze mnie bo stresuje dziecko. ze ja niby stresuje..ciekawe czym..:-D:-D:-D

Asia moj tez ulewa ale nie ma co sie przejmowac. Mojej kolezanki corka ulewała do 1,5 roku i wszystko było ok. Mojego kolegi z pracy syn ma 10 miesiecy i tez jeszcze ulewa i jego mama jest pediatrą i mowiła, ze do roku to norma.

Nie zgadzam sie z tym.....to nie jest normalne:no:Mojej koleżanki 5 miesięczny synek też ulewa i dostaje leki od refluksu............porozmawiaj na ten temat z gastrlogiem i alergologiem.Cofnięty pokarm też powoduje zgagę i dzieci są niespkojne
Może dlatego tak często Ci choruje..........cofnięty pokarm zalewa oskrzela i drogi oddechowe co prowadzi do stanu zapalnego i częstych przeziębień

reklama
Do góry